"Hibás illesztőprogram. " Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A gépemben Samsung TsstCorp CD DVDW SH-S203D meghajtó van. Eddig rendesen működött, semmi baja nem volt. Most viszont azt írja ki, hogy hibás az illesztőprogi. Mit csináljak? Driver kéne?
(NŐ vagyok, szóval nekem is érthető, normális magyar válaszokat légyszi :D)
2008. dec. 13. 18:21
11/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak most találtam meg a kérdésed. Úgy emlékszem regeditben kellett valamit piszkálni, nagyon féltem, hogy valamit elcseszek, de azóta rendesen műkszik. (Bár az Eszközkezelő szerint nem.)
Utánanézek, hátha megtalálom neked, de nem sok az esély rá, valami kis elrejtett fórumon volt.
2011. aug. 30. 00:11
12/12 A kérdező kommentje:
Fél óra keresésbe van : )
Úgy emlékszem ez volt az, csak valami fórumon, de mielőtt kipróbálod, csinálj egy rendszer-visszaállítási pontot, mert garanciát nem vállalok.
2011. aug. 30. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!