"Hibás illesztőprogram. " Mit csináljak?
A gépemben Samsung TsstCorp CD DVDW SH-S203D meghajtó van. Eddig rendesen működött, semmi baja nem volt. Most viszont azt írja ki, hogy hibás az illesztőprogi. Mit csináljak? Driver kéne?
(NŐ vagyok, szóval nekem is érthető, normális magyar válaszokat légyszi :D)
Háát ezt megcsináltam, de nem jött össze :S
Szóval jöhet a B terv :DD Köszönöm amúgy a segítséget :)
Jah és Vistám van, ha ez számít valamit..
sajnálom, az hogy vistád van nem jelent semmit ha akkor is az volt mikor még működött.kellenének pontos adatok:mekkora a ram? meg van e osztva a vinyó?van e több vinyó benne? ha igen mekkorák és melyik az elsődleges?milyen procid van?
a többit emailben mert nem publikus.
"b"
Ha számítógép ikonja kint van az asztalon, akkor ott, ha a startmenüben jobb oldalon,akkor ott, lényeg: hogy jobb klikk a számítógépen
tulajdonságok-ez a legalsó
eszközkezelő- bal oldalon fent
Itt az eszközkezelőben egy kis sárga tábla jelzi az eszközt, amivel gondja van, azon duplakatt, ott kiválaszthatod az illesztőprogi frissítését.
Nekem is csinált már ilyent, én is frásztkaptam, párszor újraindítottam, aztán helyrejött.Ja, két hetes volt kb a dvd író, amivel történt.
Remélem azóta rendbejött neked is, vagy a fent leírt segít, ha nem akkor írj! :) Egy szintén vistás NŐnek.:)
Huhh ennyi kérdést oO
Na szóval:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.20 GHz
Kezdetektől fogva vista van rajta, szal ez nem lehet a probléma.
2 GB RAM
Egy vinyó van össz.vissz és nincs megosztva.
A B tervvel kezdtem mikor észrevettem, hogy nem jó.
Szóval az már ki van próbálva és nem vált be..
Azt írja ki, hogy az illesztőprogram naprakész..
Én is indítottam újra egy csomószor, de valahogy nem oldódott meg. De azért köszi mindent :)
És ööö.. nem raktam fel új meghajtót szóval ez nem lehet a probléma.. :S
Az eszközkezelőben töröld ki azt a hardvert, amivel baja van. Majd indítsd újra.
De ha van virtuális meghajtót kezelő eszköz, azt előtte töröld le!
Sajátgép/jobbklikk/tulajdonságok/hardver/eszközkezelő...itt kell eltávolítani a meghajtó driverét. Lenyitod a dvd-cd rom előtt a + jelet. Kiválasztod az íród>>>kijelölöd!
Fent látsz egy Xjelet(eltávolítás)>>>arra katt. Leszedi a drivert.
Ezután újraindítod a gépet és újratelepíted az íród driverét...vagy megy plug&play vagy telepíted lemezről. Ha ezután sem müx, lehet hibás...
Ezt elsők közt próbáltam ki, de nem működött. Azért köszönöm.
Közben sikerült megoldást találni a problémámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!