Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2 monitor fos probléma?

Kriszke1212 kérdése:

2 monitor fos probléma?

Figyelt kérdés

Mind2 monitor 60hz-es a probléma az hogy valamiért nem megy 60 fölé az fps-em. Most szereltem be a másodikat és eddig nem volt ilyen problémám szóval biztos hogy e miatt van.

(hogyha játszok akkor szeretem ha több az fps mint amennyit a monitor meg tud jeleníteni mert hogyha 80 fps-ről droppol azt nem látom mert bőven 60 felett van de ha 60 ból az már szúrja a szemem.)

Szóval az első kérdésem az lenne hogy hogy tudnám megoldani hogy ne zárja le az fps-em?

A második pedig hogy ha valamit kiteszek full screenbe akkor letálcázza hogyha átkattintok a másik monitorta. Hogy tudnám megoldani hogy ezt ne csinálja?

Bocsánat hogyha hülyén fogalmaztam.

2021. dec. 3. 14:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem resetelődött esetleg a játék beállítása a másik kijelző miatt, és be van kapcsolva a vsync?

A másikhoz ablakos módban kell futtatnod a játékot, nem teljes képernyőn.

2021. dec. 3. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!