Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok nekem össze állítani...

Tudnátok nekem össze állítani viszonylag moder és olcsó gépet ?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értek ezekhez 50 ezrem lenne erre a bulira össz vissz szeretnék végre kicsit játszani játékokkal, viszonylag élvezhető szinten . Amikkel játszanék az CS:GO, MTA, GTA V, Forza Horizon 4, és Warthunder.
2021. dec. 3. 01:48
 1/7 anonim ***** válasza:
50 ezer forint és modern már kizárta egymást. Ennyiből jelenleg egy VGA nem kerül ki. 1050Ti ami pl FH4-hez minimum illik, már azt nagyon nehéz használtan 50 körül találni, inkább a 60-70 közötti szint, és akkor még se alaplap se proci, se ram, se semmi nincs.
2021. dec. 3. 02:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Amúgy csak mellékes megjegyzés, igaz MTA meg CS:GO nem lesz rá, dobj hozzá 10-15 ezret és akkor tudsz venni pl egy Xbox One-t használtan, aztán előfizetsz Game Pass-ra és máris tudsz pl FH4-el játszani, meg 100+ másik játékkal.
2021. dec. 3. 02:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből én is inkább valami konzolt vennék használtan. Vagy ha ragaszkodsz a PC-hez akkor dobj hozzá még egy 150-et és akkor (szintén használtan) már lehet találni valami alkalmasat... (bár 200-ból már kijön egy újgenerációs konzol. igaz, kicsit várni kell rá, de egy series x-el már teljesen jó játékélményt kapsz. Bizonyos játékok pedig mennek egérrel és billentyűzettel is, tehát az FPS-nél nem feltétlen kell kontrollert használni.
2021. dec. 3. 02:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Esélytelen... 50 ezerből jelenleg videokártya nélküli gép jön ki, 5+ éves alkatrészekből (+SSD).

Hardveraprón nézegess GTX 750 Ti-jal szerelt gépeket, vagy ehhez hasonló videokártyásakat.

2021. dec. 3. 07:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát konzol nekem tabu, gyűlölöm.
2021. dec. 3. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:

50k nagyon kevés. Max használt komplett gépet tudsz venni, de az se hozza a kívánt szintet. Jelenleg van bármilyen géped, amiben van bármi nemű hardver (ház, tápegység, HDD) vagy mindent az alapoktól kéne felépíteni?

Valamint a Forza és GTA nagyon gépigényesek, míg a másik két címhez szinte bármi jó lenne.

2021. dec. 3. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:

#5 akkor nincs más lehetőség, mint tovább gyűjtögetni. Én is szeretnék családi házba költözni, de jelenleg még egy üres telekre sem futja, szóval ez ilyen. Pénz nélkül nem megy.

Tegyél félre még (mivel a közben eltelt időt és drágulást is belekalkulálom) egy bő 200-at. Mert mire összegyűlik, addigra lehet megint drágul minden és ami most 200, az addigra 250 is lehet.

2021. dec. 3. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!