A monitorom gombjai kattognak. Igaz, viszonylag olcsó volt (Acer,30e Ft). A tieteké is?
30 ezerért csodát ne várj. Amúgy számos gyártónál már van lehetőség a monitor szoftveres, Windows alóli állítására is, egy segédprogi feltelepítése után. Ez megkíméli a felhasználót a monitor gombjaival való szerencsétlenkedéstől.
Acer -nél ez a Acer Display Widget -névre hallgat. Csekkold le, talán a te monitoroddal is kompatibilis.
Ha kicsit belegondolsz, ha valaki már belépő szinten mindent megkapna, sosem váltana drágább termékre. Nem lenne semmivel ösztönözve.
Pl a hasonló árkategóriás LG -be a joystick is úgy lötyög, mint egy öreg apó zacsija. Csak valakit zavar, valakit meg nem.
P.O.C.: Valószínűleg erről van szó, mint amikor a középkategóriás telefonról lespórolják a pár centes LED-értesítőt. Nem értem ezt a hozzáállást.
#1, #5: Igen, tényleg nem kéne már foglalkoznom vele.
Erről a konkrét monitorról senki nem írt rosszat, de később, miután ezt megrendeltem, és már haza is hoztam, rákerestem hasonlókra, és említették ezt a kattogást. Ha ezeket nem olvasom, és esetleg egyből le is töltöm ezt a jó kis szoftvert, ami többféle ablakelrendezést is támogat, mint a Windows, talán hozzájuk sem nyúltam volna soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!