Milyen monitort ajánlanátok nekem ennyiért és ilyen konfighoz?
Legalább 24"-es monitort szeretnék, előny ha keskeny a káva.
Mivel csak egy i5-4590 és egy rx580-am van, így szerintem bőven jó lenne nekem az FHD is.
Legyen strapa, bírja sokáig. 60hz szerintem elég, de ha a keretbe jobb is belefér, akkor nekem az is jó.
Nagyjából 35-40 ezret költenék rá max.
Szoktam játszani is, de nem mondanám ezt fő szempontnak.
Amiket eddig néztem:
-Acer Nitro QG241YBii 23.8" VA LCD
-Samsung S24F356
-Lenovo L24e-20
-Acer ED245QAbi
-Philips 243V7QDAB
Igazából minél olcsóbb, és minél jobb legyen, +vékony káva ami fontos.
Valakinek bármi ajánlata/tapasztalata van esetleg? Melyik márkát kell kerülni? Mi mondható jónak?
A monitor paneljára kell figyelni a legjobban.
Az ips a leggazdagabb színeket hozza, bármilyen szögből nézheted.
A va panel erősebb fekete színekben és a kontraszt is jobb de más szögekből nézve nem lehet használni.
Én ips panelra szavaznék szóval az Acer ED245QAbi nem rossz választás lenne.
Köszi a választ. Viszont azóta elkezdtem összehasonlítgatni őket, és mivel egy árban vannak, az Acer Nitro tűnik a legkecsegtetőbbnek, mert az 75hz, és a response time is csak 1ms. Vagyis papíron az tűnik a legjobbnak azok közül amit írtam.
Róla van vélenényed?
(Egyébkébt színek terén nem nagyok az elvárásaim, hisz jelenleg is csak egy béna 22"-es lcd tv-t használok monitorként. A szemnek elég zavaró..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!