Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit ér ez a laptopot?...

Mennyit ér ez a laptopot? Asus pro79i.

Figyelt kérdés

Asus pro79i

Intel Core 2 duo t6600 @ 2,2ghz 2,2ghz

4gb ddr2 ram

GT220m 1gb gpu

360gb hdd

G/B/N 1gbit/s wifi (Én bővítettem)

30 perces akku idő játékkal, 45 perc böngészéssel

Magyar matricás billentyű

win7 home premium matrica a gépen.

Blueray olvasó dvd író laptoptáska gyári adapter.

Most 10000 ft jó pénz lenne érte ha megérne annyit

mert ma volt egy nagyobb kiadásom ami 20000-el több mint amire tellene.

2 havernak sincs gépe és úgy szoktuk hogy megbeszéljük karácsonykor milyen értékben adunk ajándékot.

Ezért azt kell eldöntenem hogy eladni vagy elajándékozni érdemesebb.

Most arról a gépről írok nagyon jól fut csak 1019-ben lemerült a bios elem, dátumot kelett frissíteni. gta-ztam meg wowoztam egyett nosztalgiából. :)

2021. nov. 29. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
15-20k állapottól függően.
2021. nov. 29. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Havernak ilyen gépet én nem adnék, max ha 1-2 napra kell és nincs jobb vasam kölcsönbe
2021. nov. 30. 09:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Vannak extrái... az a bluray olvasó pl. Lehet érdemes lenne külön értékesíteni, és cserélni egy sima DVD-re.

SSD... nyilván sokat dobna a teljesítményén, de gazdaságilag aligha éri meg.

17" méret, de csak 1366x768 felbontás? Ezt erősítsd meg!

20 ezret lehet kisajtolni belőle maximum... én javaslatom az lenne tényleg, hogy egy max ezresért találj bele egy DVD írót, és a blu-rayt te értékesítsd. A maradékot ajándékozhatod. És akkor ez csak olvasó? Tehát írni nem tud BD-t, csak DVD-t?

2021. nov. 30. 09:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Kis piackutatás után fogalmam sincs mennyit érhet, vagy hogy van-e rá kereslet... 10-15 ezer lehet akár. Asztali blu-ray olvasó ment el hardveraprón 8 ezerért, egyet hirdetnek 12-ért. Laptopos többet ér...

2 ezerért hirdetnek DVD olvasókat. De talán ingyen is tudsz szerezni,mert SSD beépítés miatt sokan kiszórták őket a laptopokból... rokontól lenyúlod.

Egy dologra kell figyelni: magasság! Van 9mm és 12mm változat. Nézd meg hogy a tiedbe melyik való.

Esetleg DVD helyett rakhatsz bele egy beépítőkeretet, hogy előkészítsd a terepet arra,hogy SSD és HDD egyszerre lehessen benne. Viszont SSD-t belerakni gazdaságilag nem igazán éri meg... hobbiból már igen, szóval ez a feladat az új tulajdonosra hárul.

2021. nov. 30. 09:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Hàt van egy olyan dvd olvasóm ami 120gb-os ssd és laptop dvd meghajtóba kell tenni. De csak a wifit vettem 2019-ben 10000ft körül amúgy karcmentes esztétikailag újszerű gép de olyan havernak megy akinek ez lenne az első számítógépe és márol holnapra élnek napibejelentésű munkákból szóval nem nagy az igén amúgy youtube-n 2k nem laggol 3k egy picit késett a kép de inkább fps gond 4k-s videót gond nélkül vitte lemezről és hdmi-n 3800p-t átadott belőle nem véletlen nem landolt a kukában annak ideén és ha jól tudom 1800mhz-s ddr2 rammok vannak benne linx kínai továbbfejlesztett cucc és segédprocesszoros. Kicsit adtam a gépnek és feltettem egy gta fivem-et. Legkissebb grafikán fél másodpercet késett az irányítás és pillanatok alatt jó forró lett a gép 2 perc után ki is kresselt. De mind ezt félretéve 10000-ért kiviszem bolhapiacra hamar elviszik és nem verek át vele senkit. Ami tetszik hogy gyorsabb mint a hp pavilion x360i-m pedig abba hd graphics 2000 van ami jobb gpu mint a pro79i. Mindenkinek köszönöm a választ, aki a témához írt megkapja a pontot.
2021. nov. 30. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Budapest?

10-ért engem érdekel.

2021. nov. 30. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!