Igaz hogy legtöbb ember Lenovo és Asus laptopot veszenk?
hol van ilyen statisztika maganszemelyekrol vagy boltokrol?
mert valalatok ahol nagytetelben vesznek azok elsosorban Dell t vesznek pl. vagy HP t
de valoban Lenovo t is szoktak
azert Asus laptopok ennyire nem szoktak a vallalati laptopokat lefedni
maganszemely meg mas, nehez eldonteni mivel eleg nagytetelben gyart mindketto amit kerdeztel de mellete Dell is omlesztve gyart
(hp sincs lemaradva nagyon)
vagy inkabb magyarorszagi forgalmazasra utalok
mert vilagszinten is mas vagy mas orszagokban
itt nem tudom miert nem volt friss de mindegy
meg mint irtam nem mindegy hogy valalati szinten vagy maganszemelyeknel
meg milyen celra (celtipusok)
szoval
Xy4
Magyarországon magánszemélyeknél egyszerűen azért áll jól a Lenovo és az ASUS, mert ők gyártják ezt a sok olcsó szart, amit az emberek vesznek laptop néven. Dellnek szinte nincsenek ultragagyi gépei. HP-nak van, de sokkal kisebb a választék, mint ASUS vagy Lenovo esetében.
Az emberek sajnos nem néznek utána, és megveszik ezeket a netezésre is alig alkalmas 2 magos majdnem elektronikai hulladékokat. Ha még SSD sincs benne, akkor már most egy kínszenvedés ezeket használni. Viszont fogy, mert olcsó!! És a magyar nem lát tovább ennél.
Szerintem is a HP van legelöl, de teljesen mindegy milyen laptopot veszel, ezek mind ugyanabból a komponensekből állítják össze a laptopokat, és ugyan úgy van alsó kat. Dellnél is, Hpnál is
Hp,Dell,Lenovo, Asus, Acer stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!