Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy számítógépes egérhez...

Egy számítógépes egérhez minek kell driver?

Figyelt kérdés
Vettem egy Asus Rog Strix egeret, egy youtube videókban hallottam, hogy az ilyen típusú egerekhez van driver amit a gyártó weboldaláról kell letölteni. De minek kell ehhez driver, pontosabb lesz tőle az egér, vagy mi?
2021. nov. 21. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
gondolom, hogy módosítani tudd az egérnek a dolgait pl.: rgb színt, gomb funkcióit vagy a firmware-t upgradelni rajta (bár ötletem sincs, mit lehetne rajta reszelni)
2021. nov. 21. 11:18
 2/6 P.O.C. ***** válasza:
83%

Nem driver van hozzá, inkább kezelőszoftver.

Átláthatóbbá teszi a beállításokat. Led színek testre szabása, egyedi DPI értékek beállítása, gombok funkcióinak beállítása, pooling rate, stb..

2021. nov. 21. 11:18
 3/6 Robivosi ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy pontosabb, de lehet, hogy több funkcionális beállítási lehetőséget kapsz a hozzávaló driverrel.
2021. nov. 21. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Pl a "többi gomb" testreszabhatósága, kézzel definiált DPI értékek, RGB színek, RGB effektek (mikor, hogyan világít/villog) , stb.
2021. nov. 21. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy pro-m4 egerem van, 8 gombos, van hozzá egy szoftver, amivel be tudok állítani a gombokra különböző billentyűparancsokat, Pl. rá lehet rakni az Entert, Shiftet F1, F2 gombokat, vagy Ctrl+Shift, Alt+Enter stb. vagy Shiftet lenyomva tart, vagy klikkel 0,1 sec közönként, néhány játéknál jól jönnek ezek.
2021. nov. 22. 00:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért mert a driver pótolja a macskát 🤣
2021. nov. 22. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!