Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy játék ki írta hogy elavult...

Egy játék ki írta hogy elavult a videó kártya driver így gondoltam frissitem. Le is töltöttem az amd oldaláról majd telepíteni kezdtem. Amikor fel telepítette kellett a gép restart. Ahogy újra indult fekete képernyő van. Miért?

Figyelt kérdés
Integrált videókártya nincs. Szóval sehogy nem tudom megoldani a problémát? Mivel így sehogy nem tudok mit kezdeni vele. Csak frissíteni szerettem volna. Nem gondoltam volna hogy elrontja ez. Asus RX 560 videókártya

#Számítógép, driver
2021. aug. 31. 18:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Operációs rendszer?
2021. aug. 31. 19:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Windows 10 pro
2021. aug. 31. 19:27
 3/11 anonim ***** válasza:

#1 vagyok:

[link]

2021. aug. 31. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:

#1 vagyok:

Bocs, hülye a Microsoft!

Én win10-et kérdeztem, és most láttam hogy win7-re válaszolt!

Idióták.

2021. aug. 31. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Tessék, ez már a jó!

[link]

2021. aug. 31. 19:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kísérletezned kell mivel nem látod a logót, de az attól még ott van!
2021. aug. 31. 19:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem alapból a Windows logót sem dobja ki. Lehet hogy le törölte a drivert és nem telepítette fel? Vagy mi lett. Hallom az értesítést a gépen illetve próbáltam már a Windows jel+ctrl+shift+b-t és hallottam a hangot. Minden megy kivéve a kijelző. Az előtt ment. Illetve világít a bekapcsoló gomb szóval megy. Minden jó volt a driver előtt. De ha semmit sem látok mit tegyek
2021. aug. 31. 19:41
 8/11 A kérdező kommentje:
#6os pont akkor írtad le amikor le írtam :D
2021. aug. 31. 19:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Várj! a monitor abszolút nem add képet? BIOS menü se jön be? Mert akkor a VGA a ludas, legrosszabb esetben elszállt.

Nálam anno nem driver, hanem egy Nvidia-s szoftver csinált hasonlót. Települt, majd klikk sötét képernyő. A gép megy, a ventik forognak, de kép nincs. Bár ott paradox módon (garis volt) az alaplap halt meg!

2021. szept. 2. 12:21
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát a videókártya driver volt a ludas. Elvittem szakemberhez és megoldotta a problémát
2021. szept. 22. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!