Az amd-hez nem értek. De szívesen kipróbálnék egy jó konfigot olyan 200-250 ft körül videokártya nélkül. Ti mit raknátok össze ebből az összegből?
11#
Tény hogy elég ostobán tette fel a kérdést, de meglepő hogy egyből IGPU cuccokat írtatok össze, mikor nem egyértelmű mit akar a kérdező pontosan.
Ha nincs videókártyája mi a f#szért videókártya nélkül kér kongigot ez így értelmetlen..
Rendszeresen rakok össze irodai célra (erős munkaállomásokat), ahol 16GB ram + játékra is alkalmas proci + nvme ssd és igpu van egy kifejezetten minőségi táppal.
Soha nem fogják játékra használni: a legdurvább grafikai igénybevétel egy youtube videó lehet. Azt amúgy viszi 4K-ban, bár felesleges.
Viszont nem okoz gondot neki a több résztvevős teams értekezlet + másik monitoron 20 lapfüles böngészés + 3-4 excel.
De van aki a távoktatás miatt vett ilyesmit. Praktikusabb mint a laptop, mert erre két normál méretű monitort könnyedén rá tudsz kötni és perifériákkal együtt 300 alatt vagy.
Szóval a játékon túl is van élet. :) Pláne, hogy mostanában (ilyen VGA árak mellett) egy konzol sokkal jobban megéri... (tudom, van aki PC szeret csak játszani, de most az átlag hobbi játékosra gondoltam)
#16 Jó hát ha van olyan őrült aki ennyit fizet érte, meg is érdemli.. :)
Én Xbox Series X-et vettem, +3 hó Gamepass + 1 kontroller = 210eFt. Jó nem most vettem, de a lényeg hogy meglehet venni ennyiért is. (Ja és rendes boltból, nem üzérkedő eladótól.)
Ennyiből az alap pc sem jönne ki. A fennmaradó összeget pedig egy normális oled tv-re "szórtam" el, mert így nem csak játszani, de 4K-ban filmezni is tudunk. Valószínűleg PC-n már sose fogok játszani, bejött a konzol. Ha lesz fölös pénzem akkor inkább egy M1-es macbookot fogok venni (munkára, nem villogni, még mielőtt valaki beszólna).
Szóval árban ugyanott vagyok, de élményben (nekem) több. Persze ízlések és pofonok...
18: pedig legforgalmasabb helyeken ennyi, pl:
Nettó lehúzás. Az emag nem csak a saját termékeit értékesíti, hanem egy rakat panel lakásból üzemeltetett Béla Bt. is rajtuk keresztül akar nyerészkedni.
Amit linkeltél pl azt a WANNDER-től veszed, ami egy román cég. Tudom az emag is, de ennek a székhelye: Str. Ticus 8, Sectorul 3, Bucharest, Romania
Probléma esetén még utol sem éred őket. Emagon keresztül pedig elég körülményes a probléma kezelése.
Itt viszont megfizethető (én tuti ezt venném, mert még jár is hozzá két játék amivel amúgyis szerettem volna már játszani): [link]
Igaz, karácsonyra biztos nem lesz a fa alatt, de vagy időben kell megrendelni, vagy tudni kell várni. :) (Én pl Xbox-ra 1,5 hónapot vártam... de megérte mert szerintem teljesen korrekt áron vettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!