Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meg merjem tartani ezt a...

Meg merjem tartani ezt a tápot ? GigaByte 550W tápegység (GP-P550B) )

Figyelt kérdés

Most vettem új gépet és ezzel a táppal rendeltem. Magyar oldalakon sehol nem volt senkinek vele problémája viszont amazonon van aki azt írta ( 5 ilyet találtam) aki azt írta kigyulladt . Főleg a 750 és 850esre írták erről az 550rol nem találtam ilyet . Nézegettem igazából még drágábbak mellett is találtam ilyen hozzá szolást . Szerintetek merjem használni ?

A config :

I3 10100f

Gtx 1060 3gb vidikari

Kulon proci hűtő

4 külön ventilátor a házba .

2021. nov. 7. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
57%

Persze. A nagyoknál is csak a rosszul beállított fúlterhelés védelem okozza a rohhanásokat - nekem is ilyen robbanós 850-es fut a gépemben..

Ha még nem futottál ki az elállási időből és van extra pénzed akkor visszaviheted és hozhatsz egy másikat, ami jobb - és elég sok olyna van ami jobb :D

2021. nov. 7. 14:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ez is 15 ezer forint volt . És ennél többet nem nagyon szeretnék
2021. nov. 7. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Én nem igazán ajánlom személy szerint, de egy System Power 9-t már annál inkább, vagy kicsit tegyél hozzá egy Pure Power 11-ért, Formula Gold-ért.

Bár ez a konfig nem fogyaszt vészesen sokat, nem hiszem hogy problémát fog okozni.

650W-os amúgy nagyon jó kis táp, Japán kondikkal korrekt belsővel, ez az 550W-os nem túl jól sikerült darab.

2021. nov. 7. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!