Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte alaplaphoz MSI...

Adam1c1 kérdése:

Gigabyte alaplaphoz MSI tápegység jelenthet kompatibilitási problémát ?

Figyelt kérdés
Házventikkel jártam már sajnos úgy, hogy saját márkás házhoz vagy alaplaphoz gyártottak egyedi szabvány szerint ventit. Nem akarok most is így járni a táppal. :-(

2020. dec. 29. 06:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Alapeseetben nem.
2020. dec. 29. 06:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindegyik ATX, akkor okés.
2020. dec. 29. 07:05
 3/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

alaplaphoz ventit mire gondolsz?

hazhoz se lenne szabad egyedit vagy ha megis akkor atalakitas lehtoseget biztositani kell

brand gepet meg teljesen mas tema, aki jatekos gepet csinal amit valtoztatni fejlesztgetni akar az nem vesz brand gepet...

2020. dec. 29. 09:00
 4/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha leirtad voltna pontos tipusokat lehetne tudni valamit

kulonbozo energiatakarekosagi dolgokat a tapoknak tamogatnia kell ha az alaplap (proci) olyan es ki akarod hasznalni illetve egyaltalan hogy jol mukodjon

MSI nem is remlenek tapjai

Brand gepei se annyira divatosak de azok vannak

Szoval megeshet a gond ez esetben

2020. dec. 29. 09:02
 5/17 A kérdező kommentje:

Az alaplap egy Z390 UD . Rendes nagy ATX lap. A Tápegység amiről szó van, az pedig A750GF . Nem brend gépről van szó. A ventis példát úgy értettem, hogy nekem van egy építgetős játszós hétköznapi gépem, és anno rendeltem bele ventit külön, amik nem voltak kompatibilisek se a lappal, se a házzal. ilyen venti pl a In Win Polaris és a be quiet !

No de tápra visszatérve: látok olyan külön vrziómegjelölést némelyikük adatlapján mint pl a 2.4 és a 2.52 . de olyan is van, ahol csak annyit tüntettek fel, hogy ATX . Az én alaplapom kézikönyvén is ennyi van feltüntetve, így most kerestem egy ilyet. Hát ez az MSI MPG A750GF elvileg jó lesz.

2020. dec. 29. 09:55
 6/17 anonim ***** válasza:

Kompatibilisek egymással, csatlakozók terén biztosan. Max. akkor lenne probléma, ha ITX házad lenne, és abba mondjuk csak SFX táp férne.

Ventilátornál is valószínűleg az volt a gond, hogy nagyobbat vettél, mint amit az aktuális ház támogatott, na ezekre kell figyelni.

2020. dec. 29. 10:25
 7/17 A kérdező kommentje:
ventinél tényleg csatlakozás beli probléma volt, ahogy írtam. Normál 12 centis ház ventiket cseréltem szintén 12 ventis hát ventikre, csak pl az In Win Polaris rgb mivoltjának ellenére is, nem kettő darab 4 pines csatival rendelkezett, hanem egy darab 8 pinessel, de azok is valami egészen extrem apró tüskékhez voltak kialakítva. No de mindegy. az már múlt. Lényeg hogy akkor olyanról még senki nem hallott, hogy saját márkájú alaplaphoz készült volna egyedi szabvánnyal saját táp gyártónál. Ez bíztató. köszönöm a válaszokat. bízom a legjobbakban.
2020. dec. 29. 10:40
 8/17 anonim ***** válasza:
RTX 3090-ed lesz, vagy milyen gép lesz, hogy ilyen erőmű táp kell bele?
2020. dec. 29. 15:09
 9/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ja ez egy uj tapja

hat csucskategorias es gyarto oldalan RTX 30 / 20 t emliti #8

inWin bol volt ilyen meglehet

de be quiet et ugy irtad mintha az se lenne szabvanyos pedig be quiet ventijei azok tobbsegeben

2020. dec. 29. 20:13
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem a teljesítmény volt a lényeg, hanem a minőségi japán kondik, a csendes üzembiztos működés, és a 8+4 pines cpu csatlakozás, valamint a moduláris kivitel.
2020. dec. 29. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!