Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte alaplaphoz MSI...

Adam1c1 kérdése:

Gigabyte alaplaphoz MSI tápegység jelenthet kompatibilitási problémát ?

Figyelt kérdés
Házventikkel jártam már sajnos úgy, hogy saját márkás házhoz vagy alaplaphoz gyártottak egyedi szabvány szerint ventit. Nem akarok most is így járni a táppal. :-(

2020. dec. 29. 06:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
be quiet szereti a be quiet házat, mert van neki külön vezérlője, amivel kompatibilis. a vezérlő pedig persze, ráköthető a tápra, oszt jónapot, meg lehet hogy némelyik alaplapra is, de nálam valamiért nem volt jó. már nem tudom miért. azt viszont akkor megtanultam, hogy a pin az csak egy dolog. nem garantálja azt, hogy ugyanolyan a vége.
2020. dec. 29. 20:18
 12/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
650 esen mar valami nem volt? Vagy ahol vasaroltal nem volt? :P
2020. dec. 29. 20:19
 13/17 A kérdező kommentje:
CPU táp csatiból 8+4 pines nagyon ritka a tápegységeknél sajna. Ráadásul én most nagyon elkezdtem félni tőle, hogy ugyan úgy járok mint az előzővel. Most egy CoolerMaster 80+ Gold van a gépben (650W -os), de újonnan is, meg azóta is már egy éve sípol. Nagyon zavaró néha. Ha kikapcsolom a gépet, akkor a leghangosabb. Állandóan le kell kapcsolnom áramról, hogy abbahagyja. és ez se egy bóvli cucc. mégegyszer nem akartam így járni.
2020. dec. 29. 22:02
 14/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#13 arra gondoltam

MSI A650GF re

kezikonyveben mindnel ugyanugy

2 db 4+4pin eps/cpu van rajtuk

amugy minosegi tapoknal ez nem ritka szerintem hogy ket procis rendszerhez is fellegyenek keszitve (illetve nalad gondolom valami csucsprocirol van szo)

2020. dec. 29. 22:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Adott üzletben nem volt 650W -os belőle. 550W osnak is örültem volna, de nem volt. Más tápok hason tulajdonsággal itt-ott voltak, de ahogy írtam is, nálam egy CoolerMaster tápnál, gold minősítéssel fenn áll jelenleg is a Coil whine jelenség. ebbe nem akartam újra belefutni. Nem a procim az erős, hanem a hallásom érzékeny. csendes, üzembiztos tápot akartam. ennyi. Alaplap meg 8+4 pines cpu tápcsatis. nem akartam szabadon hagyni a 4 pint , mert kitudja mit hoz még a jövő. Lehet hogy több konfigurációt is kiszolgál majd ez a táp.
2020. dec. 29. 23:20
 16/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ebbol nincs (még) 550 es de valoszinu nem lesz

nincs ezzel gond hogy 750 es

foleg mivel ar kulonbseg se nagyon van koztuk

azert nem feltetlen csaknmert erzekeny anfuled, valoszinu valami lehet azzal a tappal, hogy nem garizzak, vagy nem "lehet" javitani az mas kerdes

2020. dec. 29. 23:26
 17/17 A kérdező kommentje:
Írtam a gyártónak. Azt mondták, hogy ez előfordulhat nála. Különösebb problémát nem fog okozni, de ha zavaró a hangja, küldjem vissza, és kicserélik. Csak hát én hetekig nem vagyok el táp nélkül, amíg a posta ide-oda jár köztünk. Szóval használtam egy évig, most pedig vettem inkább egy újat.
2020. dec. 30. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!