Manapság érdemes még SD kártyát használni telefonhoz?
"Érdemes venni, vagy sokkal lassabb mint a telefon tárhelye?"
Miért ne? Amúgy egyik sem a tárhelyek bajnoka
Attól függ, milyen távon.
Mivel most már egyre több telefonról kihagyják nem biztos hogy érdemes több tizezret rááldozni, mivel már egyre kevésbé univerzális.
Nem fog tetszeni nagyon amit írok de jobban jársz a felhővel.
#6.De nem egy nagyságrend.
64GB vs 1TB tárhely(a legtöbb felhő).
Hozzátéve én olyan 512GB-os/1TB-os SD kártyában gondolkoztam és az már 20 ezer fölött van, ha már mindenképpen adattárolásra kell.(lossless zene/kép)
9ezertől van korlátlan net, de az már manapság lassan alap már ha valakinek olyan akár a munkája vagy szeretné mindenhol is tartani a kapcsolatot.
Hisz ezért van! Én most rendeltem egy 128 GB-os Kingston kártyát a telómhoz 5500 Ft-ért. Jó lesz filmeknek, a fotóknak vagy szinkronizált zenéknek. Telefontól függ lehet- rá appokat is helyezni, de tapasztalatból tudom hogy egy frissítés után visszakerülnek a telefon memóriájába. :/
Vannak gyors SD kártyák, de szerintem a mai darabok zöme megfelel a telóknak. Az én 7 éves SD kártyámra írta egy-két újabb teló hogy lassú az SD kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!