Ha csak telefonálni meg fényképezni akarsz, ahhoz nem kell net.
2021. okt. 8. 07:58
2/9 anonim válasza:
Mert most ez a trend. De nyugi, Androidon is a legtöbb alkalmazás behal net nélkül. Igaz, a helyzet ott még nem olyan vészes.
2021. okt. 8. 08:20
3/9 anonim válasza:
Elég maradi a gondolkodásod. Ma már mindenhez szükséges az internetkapcsolat, még a telefonhívásod is interneten, adatkapcsolatként épül fel bizonyos esetekben nem pedig analóg hanghívásként, anélkül, hogy tudnál róla.
Nem csak iPhoneonon van ez így, hanem a droidos, meg a windowsos telefonokon is, windowsos/max számítógépeken is. Az összes kávéautomata, jegyautomata is be van kötve az internerbe már rég. A konzolok is gyakorlatilag halottak internet nélkül... nem lehet rájuk telepíteni a játékokat.
Nagyon sok alkalmazás van aminek a használatához nem kell internet - de ahhoz hogy a telefonodra kerüljön szükség van rá, mert különben nem tudod letölteni.
2021. okt. 8. 08:33
4/9 anonim válasza:
Minden telefonnal ez a szitu, nem csak ályfónnal.
2021. okt. 8. 09:12
5/9 anonim válasza:
Egyébként meg nyilván csak ahhoz kell net amivel neteznél is. Tehát telefonáláshoz, SMS-hez, offline térképhez, fotózáshoz nem kell. Ami meg netről szedné az adatot, oda nyilván kell net. Vagy valaki mondjon olyan appot amihez kell a net miközben látszólag nem lenne rá szükség, mert én nem tudok ilyenre gondolni.
2021. okt. 8. 09:16
6/9 A kérdező kommentje:
de én ugy hallottam hogy valami felhő van a telefonba és azert kell a net mindig lennie
2021. okt. 8. 12:14
7/9 anonim válasza:
Az opcionális. Ha nem akarod, nem használod.
De ha használod akkor sem kell folyamatos internetkapcsolat.
Hol hallottál ilyen baromságot?
2021. okt. 8. 12:30
8/9 anonim válasza:
Fenéket kell hozzá folyamatos net. Egyébként Android is ugyanúgy szinkronizálja felhőbe a kontaktokat, alkalmazásbeállításokat, fotókat, de nyilván ezt akkor teszi mikor van net, anélkül sem panaszkodik.
2021. okt. 8. 12:52
9/9 Kérdező95 válasza:
Nem igaz, nekem van egy olyan 7esem amin nem jó a Wifi, SIM kártya sincsen benne, de van egy nagyon jó alkalmazás amivel scannelni lehet és csak arra van használva, de pl: ahhoz hogy kilépjek a saját icloud fiókomból, ahhoz már kellene kapcsolat..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!