Magyarországon egy nagy átb@szás a black fridayt, előtte felviszik az árakat aztán meg black friday-re meg vissza.
Amerikában nagy áresések vannak, nem véletlen tapossák egymást az emberek.
2021. okt. 3. 13:14
3/10 anonim válasza:
Átverés mint ebben az országban minden.
2021. okt. 3. 13:48
4/10 anonim válasza:
Ja megkapod az alapból túlárazott telefont minimális kedvezménnyel. És még úgy is drágább lesz mint máshol. :D Ez a magyar Black Friday! :D
2021. okt. 3. 13:57
5/10 anonim válasza:
Vannak azért néha itthon is jó dealek, de ritka és általában nem abban a termékkategóriában amit keresel. Mi vettünk mosogatógépet majdnem féláron, de mennyi volt az esélye, hogy pont mosogatógépet keresünk és pont azt árazzák le. Nem sok. Ha mosógépet kerestünk volna például, már nem járunk ilyen jól.
2021. okt. 3. 14:02
6/10 meszike91 válasza:
Nem hiszem. Ha van is valós akció más elviszi előtted azt a pár darabot.
2021. okt. 3. 15:59
7/10 anonim válasza:
"Azt hittem ha ki jon az uj modell lemegy az ara, de nem ment"
Nem értem hogy miért kellene lemennie bármi árának pusztán azért, mert lehet mást is venni azon kívül.
"Sose vasaroltam meg black fridayen."
Ilyen logikával nem is ajánlott a dolog.
2021. okt. 3. 16:11
8/10 anonim válasza:
Nem érdemes megvárni. #6 ahogy mondja, úgy van. Néhány termék igazán le van árazva, én is így vettem processzort (egy 65-70 ezreset 40-ért), de a többi vicc kategóriás. Márpedig ha neked telefon kell, akkor az Murphy törvénye szerint biztosan nem lesz leárazva.
2021. okt. 3. 20:42
9/10 anonim válasza:
Én egyszer 2 éve láttam emagon 500 gigás ps4 slimet 49990 ért. Nem tudom hogy tudták ilyen olcsón adni, amikor 80 ezer körül ment akkoriban,csak sajnos akkor pont nem volt pénzem, pedig vettem volna.
2021. okt. 5. 09:23
10/10 anonim válasza:
Úgy, hogy nagyon alacsony készletet árulnak ennyiért Black friday alkalmával. Az a néhány darab PS haszon nélkül meg sem kottyan egy ekkora cégnek, sőt a látványos ár több látogatót/potenciális vásárlót vonz az oldalukra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!