Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kotom be a DELL laptopo...

Hogyan kotom be a DELL laptopom a DELL laptopommal USB-C n keresztul hogy a kepernyot atvigye?

Figyelt kérdés
Dell U2421HE 24
2021. nov. 2. 08:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ez usbA-usbC, neked meg hdmi-usbC kell.
2021. nov. 2. 11:41
 12/29 A kérdező kommentje:
de azon atjon akkor a toltes is a laptopba?
2021. nov. 2. 11:48
 13/29 anonim ***** válasza:
A Dell leírása szerint a hdmi-usbC kábelen igen.
2021. nov. 2. 11:52
 14/29 A kérdező kommentje:
akkor befektetek 1re. Majd referalok,hogy sikerult. Koszi a valaszokat.
2021. nov. 2. 11:54
 15/29 CspCsj ***** válasza:

HDMI-n keresztül 65W töltés?

Biztos?

Szerintem csak USB C-C kábelen ajánlott ekkora töltést átküldeni.

[link]

Egyébként milyen laptop?

Van rajta USB-C csatlakozó, amin tölteni is lehet a laptopot?

A kérdés és a linkelt videó alapján először USB C-C kábelre gondoltam, de az említett USB A-C kábellel nem is sikerülhet. (HDMI-vel is kockázatos, és kiégetheted az alaplapot)

2021. nov. 2. 14:59
 16/29 A kérdező kommentje:

oke szoval az laptopba van USB C csatlakozo,

A monitorba is van.

USB-C osszekotve USB-C vel az nem mukodott, van meg USB (hagyomanyos, mert a tipust nm tudom) aminek a masik vege USB-C es van egy harmadik kabel ami HDMI bol megy hdmi. Na a legutobbival mukodik,de az nem tolti. Igy ertheto kb?

2021. nov. 2. 15:21
 17/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a laptop és monitor pontos típusát is feltüntetve kérdezd meg a Dell supportot. Én kétlem, hogy ez működni fog így.

Abban sem vagyok biztos, hogy a laptopod lehet USB-C-n tölteni. Technológiailag lehetséges, az USB-C szabvány részben erre lett kitalálva, de nem minden Windows laptopot csinálják úgy meg, hogy lehessen.

De ha lehet a laptopot USB-C-n tölteni, akkor is kérdéses, hogy a monitor képes-e USB-C-n tölteni a laptopot is. Megint csak technológiailag lehetséges, de nagy kérdés, hogy a monitor vajon tudja-e ezt a funkciót, vagy nem úgy csinálták meg, hogy erre képes legyen.

A HDMI-vel azért megy a kép átvitel a monitorra, mert az a csatlakozó csak erre való. Tévék és monitorok képének átvitelére. A töltést viszont a HDMI nem viszi át, csak a képet.

Az USB-A (a régi USB csatlakozó, ami nagyobb és szögletes, nem kerek, mint az USB-C) sokkal kisebb töltést és kevesebb adatot képes átvinni, így laptop töltésre nem alkalmas, csak telefon vagy más kisebb eszköz töltésére és videó jelet is csak korlátozottan képes átvinni, monitor csatlakoztatására nem szokás használni - nem lehetetlen vele képet is átvinni (lásd pl. webkamera, video digitalizáló programok), de teljesen más formában viszi át a videó jelet, mint a HDMI vagy az USB-C, ezért nem is olyan egyszerű egy átalakítóval megoldani, hogy képes legyen rá.

2021. nov. 5. 12:56
 18/29 A kérdező kommentje:
a munkahelyi monitorral tokeletes. Otthon mas tipusu DELL monitor van
2021. nov. 5. 13:02
 19/29 anonim ***** válasza:

Ha munkahelyen másik típusú monitorral működik, otthon meg a tiéddel nem, akkor valószínűleg az otthoni monitorod nem tud ilyet.

Pontosan ezért kell "a laptop és monitor pontos típusát is feltüntetve megkérdezned a Dell supportot". A monitor pontos típusából lehet kideríteni, hogy vajon az a monitor tud-e olyat, amit szeretnél, vagy nem.

Lehet, hogy egy Google keresés is elég lenne, de mivel itt egyszer sem írtad sem a laptop, sem a monitor típusát, esélye sincs senkinek megnézni, hogy mit tud az eszközöd és mit nem.

Mivel minden eszközöd Dell, az ő ügyfélszolgálatuk pont azért létezik, hogy a te problémád megoldd. De valószínűleg a munkahelyed IT részlege is tud segíteni, ők is azért működnek, hogy megoldják a problémádat.

2021. nov. 5. 13:36
 20/29 anonim ***** válasza:

Bocs, közben észrevettem, hogy írtad a monitor típusát. A Dell weboldala szerint ezzel is kéne mennie:

[link]

Mivel neked mégsem működik, vissza a korábbi tételhez: keresd meg a Dell supoortot, vagy a munkahelyed IT részlegét, hogy segítsenek megoldani, hogy ha kéne tudnia, akkor vajon miért nem megy...

2021. nov. 5. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!