Ez a hardver fejlesztés megfelelő és kompatibilis a laptopommal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Adott egy ASUS VivoBook S15 S510UQ-BQ202 laptop ( [link] ).
Meg szeretném vásárolni bele a következő termékeket:
- 1 x SSD M.2 240GB ( [link] )
Azért szeretnék M.2-es SSD-t, mert benne akarom hagyni a HDD-t is. Csak azt nem tudom, hogy a foglalat megfelel-e ennek az SSD-nek.
- 2 x 8GB RAM ( [link] )
Jelenleg egy 4GB-os 2133 MHz-es RAM dolgozik benne, ezt kivenném és úgy kerülne bele a 2drb 8GB-os. Csak azt nem tudom, hogy gondot okoz, hogy ezek 2666MHz-esek?
Azt szeretném megtudni, hogy ezek az eszközök kompatibilisek-e a laptopommal?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2021. jún. 15. 09:01
1/2 anonim válasza:
Meg kell nézni, hogy van-e benne m.2 foglalat és 2 ram foglalat. Gyakori manapság (sajnos), hogy az eredeti ram be van forrasztva és csak mellé tudsz tenni egyet. Bár ha HDD van benne, akkor régi típus lehet (nem kerestem rá), akkor viszont m.2 se valószínű, hogy van. Ezeknek nézz utána úgy, hogy leveszed az alját.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!