Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ujabb AMD driver windows...

Ujabb AMD driver windows 8.1-re lehetséges ?

Figyelt kérdés

Windows 8.1-en van, több okból is, mert a gépem szhar a win10-hez.

Lényeg: erre csak valami 16.12.2-t tudok rakni (64bites 8.1), a 17.7.1 ami a legújabb 8.1 driver nem tudom felrakni, errorozik a crimson software ha felrakom és nem indul el a GPU az eszközkezelő szerint.

Nekem újabb driver kéne, például 18.8.2-es, hiszen ezek a driverek (2016-os széria) gyengusok, folyton crashelnek, vagy hibát találnak, és a játékok jobban futottak a 10-esen mint 8.1-esen (azért van kivétel, de sok fps droppom van az avg fps majdnem ugyanannyi)

Valami help?

2021. okt. 26. 16:04
 1/3 CspCsj ***** válasza:

Ha új játékokkal szeretnék játszani, akkor inkább a Windows 10-zel próbálkoznék.

Egyébként:

[link]

2021. okt. 26. 19:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!!

Amúgy nem új játékokkal, vagyis a GTA V, Counter Strike: GO nem tudom hogy annak számít-e.

Windows 10 nálam sajnos tabu. A problémám az vele, hogy akadozik minden rajta, film, játék, videó, chrome, youtube. Ott kb minden driverrel próbálkoztam, a 18.8.2-es vált viszont be, de a Windows folyton lefrissitette, hiába tiltottam le Group Policyban avagy Regeditben, vezérlőpúltnál. SSD-m van.

Windows 8.1-re mindenre van driverem, de ez a VGA-s dolog aggaszt. Folyton kifagy a Crimson software, leáll, gyakori fps droppom vannak, a maxfps több 5-10 fpssel mint a 10-en, nincs akadas se semmi, de fps droppom nagyon gyakori így leesik, aztán ismét jó. Ez nem volt a 10-nél csak idegesítő akadas. Windows 7 nekem szóba se jöhet, azt nem szeretném.

Köszönöm mégegyszer a linket megpróbálom!

2021. okt. 26. 20:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Inkább felrakom a Windows 10et
2021. okt. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!