Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8.1-re szeretnék...

Windows 8.1-re szeretnék váltani de arra csak 2017es amd driver van. Ha azt felrakom az is jó?

Figyelt kérdés
(AMD Radeon HD 8570)

2020. ápr. 23. 01:24
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Miért ne lenne jó?
2020. ápr. 23. 02:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az is jó, persze.

De Win 8.1 alatt nem lesz Directx 12 támogatásod

2020. ápr. 23. 07:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
(Mondjuk ennél a kártyánál alapból sincs, ezt nem tudom minek írtam le.)
2020. ápr. 23. 07:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Fel lehet rakni a Windows 7-es driver-t is Windows 8.1-re, jelenleg én is úgy használom és egyenlőre nem ütköztem semmilyen hibába. Ennek a menete, pedig:

1. Letöltöd a Windows 7 64-bit-es drivert.

2. Elindítod a telepítést, ami kicsomagolja a driver a C:\AMD mappába.

3. A kicsomagolás után elindul a telepítő és egy kompatibilitási hibával kilép. (Itt jön a trükk)

4. Az eszközkezelőben megkeresed a videokártyád és jobb klikk, illesztőprogram frissítése, majd betallózod a "C:\AMD\Win7-Radeon-Software-Adrenalin-2020-Edition-X.X.X-XY\Packages\Drivers\Display\W76A_INF" mappát és megvárod, amíg végez a művelettel.

5. Ha végzett akkor elnavigálsz ide "C:\Program Files\AMD\CCC2\Install" és megnyitod a "ccc2_install.exe" nevezetű fájlt, ami telepíti a Radeon beállításokat/software-t/vezérlőpultot.

6. Ha ez kész akkor a start menüben megkeresed a Radeon Software-t és elindítod. Elsőnek neked kell elindítanod, hogy bekonfigurálja magát és a konfigurálás után mehet az újraindítás.

Forrás: [link]

Nekem azért volt erre szükség, mert a GPU méretezés nem működött a Windows 8.1-es driver-ben.

2020. ápr. 23. 09:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Nálam sajnos lomtárba rakja gép restartkor a amd vezérlő -t...
2020. ápr. 23. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!