Gáz 1366x768-as felbontású 18.5 colos monitorokat használni?
Sziasztok!
Évek óta 3db 1366x768-as 18 colos monitort használok. Most felkerültem egyetemre és mindenki kiröhög. Okom van szégyenkezni? Engem nem zavar, hogy a pici betűk/számok már nem olyan szépk, el bírom olvasni. Tényleg megérné inkább venni 1db ívelt QHD monitort?
RX470-em van, ezen a felbontáson még a legújabb játékokat is képes vagyok magas/ultra beállításokon futtatni. Ha cserélnék akkor gondolom videókártyát is cserélnem kéne. Nekem a monitor olyan használati eszköznek jön le amit addig használunk amíg képet ad. Nem igazán fogy el a teljesítménye idővel úgy mint egy processzornak.
Most akkor ha azt mondjuk, hogy gaz, akkor lecsereled? Ha azt, hogy nem gaz, akkor meg nem?
Vagy mit varsz ettol a kerdestol?
Próbálj ki egy 1080p monitort, utánna kötéllel se lehet visszahúzni a 768p-hez.
Igazából ha nem zavar, akkor nyugodtan csapassad alacsony felbontáson, te döntésed
Ha neked valami jo az gaz?
te tudnad eldonteni ha kiprobalnal valahol egy "szelesvasznu" ultrawide, ivelt monitort hogy latod e ertelmet vagy sem
miert kellene vga t cserelned ha most bir 4098*768 felbontast?
az uj ivelt is hasonlo felbontasu lenne csak kicsivel tobb (vagy sem)
milyen keppontosra gondoltal?
Inkább az a "gáz" hogy ezt megkérdezted. :)
Ha zavar hogy emiatt kiröhögnek, akkor vegyél 8k ívelt csillió inch-es nano giga-OLED monitort és császár leszel...
Hmm.. vagy nem?
:)
ilyesmire gondolsz?
mert a hatarozott qhd szorzoja
2560x1440
3686400pixel
mostan ennyi pixelt hasznalsz:
3147264pixel
kb 15% az elteres
az nem annyira sok
18.5 az elég kicsi, Legalább egy 22-esre cseréld le akkorához még simán elég a vga-d
használtam 10k körül kapsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!