Gáz 1366x768-as felbontású 18.5 colos monitorokat használni?
Sziasztok!
Évek óta 3db 1366x768-as 18 colos monitort használok. Most felkerültem egyetemre és mindenki kiröhög. Okom van szégyenkezni? Engem nem zavar, hogy a pici betűk/számok már nem olyan szépk, el bírom olvasni. Tényleg megérné inkább venni 1db ívelt QHD monitort?
RX470-em van, ezen a felbontáson még a legújabb játékokat is képes vagyok magas/ultra beállításokon futtatni. Ha cserélnék akkor gondolom videókártyát is cserélnem kéne. Nekem a monitor olyan használati eszköznek jön le amit addig használunk amíg képet ad. Nem igazán fogy el a teljesítménye idővel úgy mint egy processzornak.
#10 felbontason van a hangsuly
egy 22 es de ugyanilyen vagy kisrbb felbontasuval semmire se menne, vagyis rosszabb is lenne csunyabb lenne kep (azonos tavolsagrol persze)
Barátnőmnek van 2db 24 colos ívelt FullHD monitorja. Azt érzem mikor elé ülök,hogy jó jó nagy flesh de egyszerűen nem az én setupom, nem vagyok hozzászokva, nem konfortos. Nekem ez a ragaszkodás inkább a konfort miatt van. Például billentyűzetből egy tőlem 2 évvel öregebb billentyűzetet használok, egyszerűen azért mert egész életemben ezt használtam és nem bírok más billentyűzeten gépelni. Fáj a kezemnek.
Egyszerűen a monitorral is ez a baj. Megszoktam, hogy ezen a felbontáson mi hol van, mi mekkora, a színűket stb.
akkor egyertelmu nem?
feladnad komfortod, kenyelmed csak hogy mas ne tartsa/tartson gaznak? (majd elfelejtik/megszokjak)
Xy4
Nem gáz,deén sem igazán értem, hogyan férsz el. Egyszerűen csak magadat szívatod vele 😃
Javasolt a csere, igen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!