4 éves gépemre nem tudom feltenni a Windows 11-et, míg haver a 12 éves gépén használja probléma nélkül? Mit csinálok rosszul?
Nekem 7-ik generációs i7-em van, 16GB ram, 1tb ssd, de a telepítő panaszkodik a TPM-re, a biztonságos rendszerindításra és a processzorra is.
Haveromnak meg a 12 éves Core2-es gépén 8GB DDR2 rammal és 500GB SSD-vel minden gond nélkül fut.
Hétévégén voltam nála, használtam a gépét, Chrome-ban simán 7-8 ablak nyitva, Youtube 1080p-s videókat viszi, fullHD-s monitorral és semmi akadozás.
1 éves gamer laptopja van, de azt csak játszáshoz használja, sulihoz meg minden máshoz azt az őskövület gépet használja.
Azt mondja Office-hoz meg netezésre, filmezésre bőven alkalmas még.
Hivatalos megjelenés napján tette fel a 11-est, mutatta hogy a frissítések is gond nélkül mennek rá, nincs vele gond.
Microsoft: Így telepítheted fel a Windows 11-et TPM 2.0 nélküli gépre is [link]
"Ezek szerint a felhasználóknak mindössze csak a regisztrációs adatbázisban kell egy kulcsot létrehozniuk a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup ágon AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU néven, majd ennek értékét 1-re állítaniuk. Ennek hatására ugyanis a Windows 11 frissítőasszisztense nemes egyszerűséggel figyelmen kívül hagyja " a TPM 2.0 és a processzorcsalád és -modell ellenőrzését", és ezek megfelelőségének hiányában is lehetővé teszi az áttérést az új rendszerre."
Igen, pont a héten került nyilvánosságra, hogy bár azt mondta az MS, hogy az így telepített gépeken nem lesz windows update, mégis megérkeztek a havi frissítések a héten. :)
de legalabb mar ez az utolso windows nem lesz tobb csak mindeg frissitik...
ja hogy ezt mar sokszor halottuk?
valoszinu a divatos atnevezes miatt van ez csak
csak minek kell olyant allitani hogy "nem lesz tobb"
Mintha valami tokeleteset keszitettek voln amitol sose kell majd jobb
jo hogy a mai vilag kataszrofak a vr t nagyon visszafogtak de a jovo az lesz hogy VR lesz minden mint a sci - filmekben
vagy a valosagba vetitik ki 3D ben vagy pedig szemuvegbe, vagy agyunkba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!