Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használt PC alkatrészek...

Használt PC alkatrészek eladásakor hogy külditek el a terméket?

Figyelt kérdés
Van egy régebbi gépem, amit jövedelmezőbbnek látok darabokban eladni. Az eredeti dobozok természetesen nincsenek meg. Ilyen esetben hogy szoktátok becsomagolni mondjuk a ramot vagy a merevlemezt postán való elküldéshez?
2021. okt. 20. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Erős doboz, papírok a köztes tér kitöltésére és magát a hardver buborékos fóliába csavarni. Én veszek borítékot és abból másnem kiszedem ezt a bubis részt.
2021. okt. 20. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
A legjobb ha antistatikus zacskóba teszed (általában abban adják őket gyárilag, ha az új gépnek megvannak a dobozai akkor azokban kell lennie ilyen zacskónak), majd buborékos fólia vagy szivacs. Nem igazán félek hogy sérülne, de a vevőnek is jobb szájíze lesz ha normálisan van csomagolva.
2021. okt. 20. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem csak akkor nincs meg az eredeti doboz, ha eleve anélkül kaptam.

Egyébként. Egy erős doboz, benne hézagkitöltő (buborékföólia vagy térkitöltő chips) és minden esetben ESD tasak!

2021. okt. 21. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!