Előre összeállított számítógépet megéri venni vagy jobban járok ha külön külön vesszem meg az alkatrészeket?
2-es
Sajnálom ha neked ez jött le!
Én basztam le senkit, csupán azt mondtam, hogy aki nem tudja erre a kérdésre a választ, az nem is fogja tudni megfelelően összeválogatni az alkatrészeket, pláne nem tudja összerakni, és akkor még a garanciális kérdésekről nem is beszéltem.
Én segíteni akartam. Rossz az aki rosszra gondol.
előre összerakott gépekkel mindig az a gond, hogy kispórolják a fontos alkatrészeket mint pl alaplap, táp és a legolcsóbb fapadost rakják bele, ezeken spórolnak, vga-t sem írják le pontosan csak annyi hogy nesze egy gtx 1650.. szóval ezeknek elég zsákbamacska szaga van és azt én nem szeretem, de ritkán el lehet kapni jó ajánlatot ilyeneknél is
hardveraprón néznék szét inkább, ilyen árban erősebb gépeket találsz akár garanciálisat is:
1-2 példa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!