Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pc építésben kérnék tippeket...

Pc építésben kérnék tippeket jók lesznek ezek az alkatrészek vagy más dolgokat rakjak bele?

Figyelt kérdés

Eddig ezeket vállogattam az új pcmbe az árakat az árukereső alapján néztem

alaplap: ASRock B460M Steel Legend 37e ft

cpu: Intel Core i7-10700 111e ft+ARCTIC Freezer 34 eSports DUO hűtés 13e ft

ram: Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz 27e ft

gpu: egy már meglévő gtx 1060 3gb de ezt késsőb szeretném lecserélni ha normalizálódtak az árak(rtx 3060 vagy erősebb kártyára újítanék 2k gaminghez)

táp: Seasonic FOCUS GX-650W Gold 34e ft

ssd: Kingston A2000 1TB M. 2 PCIe 34e ft

gépház:Cooler Master MasterBox Q300L 14e ft

Ez így jó lesz vagy még változtassak rajta?

2021. szept. 9. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:

A samsung 980 ssd 42e, inkább ilyet vegyél.

A 10700k kb ugyanennyibe kerül,hozzá z490/z590 lap meg vízhűtés,én inkább ilyet vennék.de ha így hagyod ahogy írtad,az sem lesz rossz.

2021. szept. 9. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Lapot asusra, gigára vagy msire cserélném.
2021. szept. 9. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem szeretem ezeket a mini tower házakat,szerintem nézz nagyobbat.komoly hőt termelnek az erős hardverek.
2021. szept. 11. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen jó ez így.

VGA árak normalizálódására ne számíts. Ez a normál áruk. Max, ha nagyon kicsit még mennek le. De az is normális ingadozás lesz.

2K-ra a kiszemelt VGA visszavett beállításokkal fog menni. De ez nagyban fog attól függeni, hogy 60 vagy 144 Hz-et szeretnél kicsiholni belőle és mely játékokról van szó.

Amúgy teljesen jó lesz, a grafikát elvezni fogod a mostani kártyád után.

2021. szept. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!