Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ilyenkor mi van a laptoppal?

Ilyenkor mi van a laptoppal?

Figyelt kérdés

Leszögezem, folyamatban a gariztatás, csak találgatok, mert kíváncsi vagyok.

Egy msi modern 14 laptopom van, ami egy win 10 frissítés során halt vagy nem halt meg.

Annyi történt, hogy letöltötte a frissítéseket. Megjelent a narancssárga pötty hogy indíthatom újra. Ezt megtettem a startmenüből. Leállt szépen és úgy is maradt. Vártam, nyomtam powergombot pár perc után, hogy bekapcsolom. Felvillant egy fél másodpercre a billentyűzet világítás, de semmi nem történt. Próbáltam aksival, hálózatról, azzal a kis resetgombbal a hátulján, de úgy is csak ez van sajnos.

Yt-n láttam, hogy az aksit van, hogy ilyenkor ki kell kapni, leszivatni a maradék áramot a powergombbal, bedugni hálózatra, bekapcs, aztán ha megy, akkor kikapcs, aksi vissza, aztán megint bekapcs. De nekem ugye a gari miatt nem lehet kiszedni az aksit, meg elvileg erre való az a kis resetgomb az alján ha jól értem a leírást...de ha nem ez a baja, akkor vajon mi okozhat még ilyet?

Amúgy a laptop a hiba jelentkezésekor 90+%-on volt, töltőre dugva éppen.

Előre köszi a válaszokat.

#hiba #laptop #Msi modern
2021. okt. 15. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Rejtélyes eset. Nekem sikerült a frissités (nem a Windows 11-re), újrainditásnál nem a startmenűből inditottam, hanem a Windows Update-ből. Lehet, hogy ez volt a jó megoldás? Utána kétszer indult újra. De nem volt vele gond.
2021. okt. 15. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Ja én se a win 11-re frissítettem, csak próbáltam megoldani, hogy hdmi-vel rádughassam a monitoromra. Nem ismerte fel, frissítést javasolták.

De ettől, hogy a start menüből vagy az updateből indítom újra, lehet ekkora jelentôsége? o_O

2021. okt. 15. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam mindenesetre volt, nem tudom, csak találgatom, mi lehet az oka.
2021. okt. 15. 21:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem láttam még ilyet szóval kész vagyok. Már csak azért is, mert 300k volt. 🤣
2021. okt. 15. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
300 ezer?! Húúú... Az én kis ideiglenes gépem csak 65 ezer és használt, viszont gyors és pontos. Gyűjtenem kell még a komoly gépre, mert a másik végleg elromlott. Remélem, sikerül valamilyen megoldást találni, bár ha garanciás, akkor megjavítják.
2021. okt. 15. 22:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja 300. Szintén használtan. 😬
2021. okt. 16. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!