Ilyenkor mi van a laptoppal?
Leszögezem, folyamatban a gariztatás, csak találgatok, mert kíváncsi vagyok.
Egy msi modern 14 laptopom van, ami egy win 10 frissítés során halt vagy nem halt meg.
Annyi történt, hogy letöltötte a frissítéseket. Megjelent a narancssárga pötty hogy indíthatom újra. Ezt megtettem a startmenüből. Leállt szépen és úgy is maradt. Vártam, nyomtam powergombot pár perc után, hogy bekapcsolom. Felvillant egy fél másodpercre a billentyűzet világítás, de semmi nem történt. Próbáltam aksival, hálózatról, azzal a kis resetgombbal a hátulján, de úgy is csak ez van sajnos.
Yt-n láttam, hogy az aksit van, hogy ilyenkor ki kell kapni, leszivatni a maradék áramot a powergombbal, bedugni hálózatra, bekapcs, aztán ha megy, akkor kikapcs, aksi vissza, aztán megint bekapcs. De nekem ugye a gari miatt nem lehet kiszedni az aksit, meg elvileg erre való az a kis resetgomb az alján ha jól értem a leírást...de ha nem ez a baja, akkor vajon mi okozhat még ilyet?
Amúgy a laptop a hiba jelentkezésekor 90+%-on volt, töltőre dugva éppen.
Előre köszi a válaszokat.
Ja én se a win 11-re frissítettem, csak próbáltam megoldani, hogy hdmi-vel rádughassam a monitoromra. Nem ismerte fel, frissítést javasolták.
De ettől, hogy a start menüből vagy az updateből indítom újra, lehet ekkora jelentôsége? o_O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!