Erröl kérnék egy véleményt. :) Mit szoltok hozzá?
Processzor:Amd ryzen 5 1600 Af
Cpu hűtő:Deepcool Gammax300
Alaplap:Msi b450 tomahawk max
Ssd:500gb kingston a2000
Hdd:1tb toshiba p300
Tápegység:Seasonic core GM 500W 80+ gold
Ram:16 gb ddr4-3000c16 g skill aegis
Vga:Asus gt 1030 2gb
Nem rossz alap, bővíthető is ahogy kell. A kérdés az ár, mert igazából attól függ hogy ajánlott/jó vétel vagy felejtős.
A GT1030 az amúgy csak verebeket dobálni jó :D
Silentiumpc signum sg1 spc229
Videókártyát milyet ajánlotok? :)
Külömben köszönöm a válaszokat!
OK, ajánlott darabok. Videokártyából viszont használt 1050 alá ne add! Drágábban RX 470-570, mágtöbbért 1060.
Sajnos szar áron vannak. 1600AF gondolom szintén használt.
Többin nem igazán érdemes spórolni. Memórián esetleg...
De valahogy bele kell passzírozni egy erősebb videokártyát.
1030-cal van amúgy tapasztalatom. Nyilván egyszerű felhasználásra megteszi, de ha csak filmezés-netezés van, akkir nem ilyen felépítés kell, hanem olcsóbb alaplap, és integrált Vga-s proci (amd G vagy intel (F jelzés nélküli)). Ha meg játék, akkor a 1030 az a GTA V-ig bezárólag használható. Én még mindenféle mókolással 25-30 FPS-t kihoztam pl a Jedi Fallen Orderből. Tehát a játszhatóság nagyon határán voltam. De nem jó, nem élvezetes. Én ezt ilyen „vész esetére” kártyának vettem. Arra tökéletes, hogy legyen egy tartalékom, mert nincs integrált grafika az én procimban sem. De ennyi.
6
Én videókártyát változtatnék, utána elég pöpec gép lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!