Focival lennének sajnos bajaim. Legyetek szívesek mondjatok valamiféle véleményt (lent) Szóval mit szóltok hozzá?
"azért nem szeretem mert szar vagyok, különben mi bajom lenne vele..."
- Ha csak ez a gond, akkor beláthatod, hogy elég nagy marhaság csupán ezért "roppant idióta labda-után-futásnak" nevezni. Gyakorold néha a labda kezelést és a psszolást, hogy gond nélkül részt vehess a játékban anélkül, hogy valami nagyot alkotnál. Hidd el, nem nagy cucc ez.
Aha.
De akkor miért idegesek a többiek ? Hiszen semmi tétje...
Focit szokták " vallásnak " is nevezni.
Én nagyon imádom a focit.
Aki meg nem szereti az már - e fajta műveltséget is veszít.
Az én barátom is utálja a sportot ráadásul a legjobb barátom és ezért szoktunk sajna legtöbbször kiakadni :s nade mind1 de tény: ha így állsz hozzá a dolghoz ne csodálkozz , hogy basztatnak!
Ahoz hogy jót csinálj akkor inkább állj be kapusnak vagy " pótvédőnek " vmi ilyesmi.
Így a játékban nem lesz sok közöd és nem fognak basztatni.
Én azért ajánlom hogy nézz sportot mert a világok NÉLKÜLÖZHETETLEN.
Aki nem így látja....
Jó napot
Szia.
Nem tudom, hogy hány éves vagy deaz általános iskolások körében mostanában nem annyira menő a foci.Mondjuk én lány vagyok, de a fiú oszttársaim többsége nem szereti ezt a sportot. én igenXD Ha valamit elrontasz csak mondd a haverjaidnak, hogy "Bocs, nem tok focizni, nem tehetek róla, ehhez én hülye vagyok". Megértik hidd el.
12/L
Nehogy megfogadd az utolso tanacsat!Baromira nem fogjak megerteni,csak meg jobban cseszegetni fognak,ha gyengenek mutatkozol.Ha nem vagy rest,gyakorolj,egyedul vagy egy haverral,ha pedig minden kotel szakad,jatssz vedot.
Alapszinten ahhoz nem kell mas,csak ramenosseg meg egy kis helyezkedes.Gyorsan megtanulhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!