Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Focival lennének sajnos...

Focival lennének sajnos bajaim. Legyetek szívesek mondjatok valamiféle véleményt (lent) Szóval mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
Szóval nem tudok, nem akarok, és még csak nem is szeretek focizni. Természetesen fiú vagyok. Vannak rajtam kívül így mások is ? Meg mit csinálhatnék az ellen h ne én legyek a legbénább, mert tesiórán mégsem ülhetek le mert ott a tantóúr. És akik szeretnek focizni, azok meg ha valamit (szokás szerint) elbénázok, miért lesznek idegesek ettől a roppant idióta labda-után-futástól ? Elnézést a Foßball kedvelőitől !
2011. márc. 18. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet valamit nem kedvelni, de addig megérdemled a heccelést, amíg idótának nevezel egy ilyen népszerű sportot. Mutass alázatot, és légy megértő a többiek iránt, és ne rontsd el az ő szórakozásukat, akkor nem lesz gond. Másrészt gondold át, hogy azért vagy rossz, mert nem szereted, avagy azért nem szereted, mert rossz vagy benne.
2011. márc. 18. 17:26
 2/9 A kérdező kommentje:
OKé értelek, csak már nagyon zavar a dolog, és szerintem azért nem szeretem mert szar vagyok, különben mi bajom lenne vele...
2011. márc. 18. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:

"azért nem szeretem mert szar vagyok, különben mi bajom lenne vele..."

- Ha csak ez a gond, akkor beláthatod, hogy elég nagy marhaság csupán ezért "roppant idióta labda-után-futásnak" nevezni. Gyakorold néha a labda kezelést és a psszolást, hogy gond nélkül részt vehess a játékban anélkül, hogy valami nagyot alkotnál. Hidd el, nem nagy cucc ez.

2011. márc. 18. 17:33
 4/9 A kérdező kommentje:

Aha.

De akkor miért idegesek a többiek ? Hiszen semmi tétje...

2011. márc. 18. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Hosszú távon semminek nicns semmi tétje, és minden csupán a pillanat öröme miatt fontos. Számít az, ha most elkezdesz azon gondolkodni, érvekekel levezetni, nekik miért fontos? Nem hiszem, hogy a Te helyzeteden bármit is segít. Egyszerűen fogadd el, hogy nekik ez fontos, mert szeretik.
2011. márc. 18. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Focit szokták " vallásnak " is nevezni.

Én nagyon imádom a focit.

Aki meg nem szereti az már - e fajta műveltséget is veszít.

Az én barátom is utálja a sportot ráadásul a legjobb barátom és ezért szoktunk sajna legtöbbször kiakadni :s nade mind1 de tény: ha így állsz hozzá a dolghoz ne csodálkozz , hogy basztatnak!

Ahoz hogy jót csinálj akkor inkább állj be kapusnak vagy " pótvédőnek " vmi ilyesmi.

Így a játékban nem lesz sok közöd és nem fognak basztatni.

Én azért ajánlom hogy nézz sportot mert a világok NÉLKÜLÖZHETETLEN.

Aki nem így látja....

Jó napot

2011. márc. 18. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem tudom, hogy hány éves vagy deaz általános iskolások körében mostanában nem annyira menő a foci.Mondjuk én lány vagyok, de a fiú oszttársaim többsége nem szereti ezt a sportot. én igenXD Ha valamit elrontasz csak mondd a haverjaidnak, hogy "Bocs, nem tok focizni, nem tehetek róla, ehhez én hülye vagyok". Megértik hidd el.

12/L

2011. márc. 19. 10:35
 8/9 Tyler913 ***** válasza:

Nehogy megfogadd az utolso tanacsat!Baromira nem fogjak megerteni,csak meg jobban cseszegetni fognak,ha gyengenek mutatkozol.Ha nem vagy rest,gyakorolj,egyedul vagy egy haverral,ha pedig minden kotel szakad,jatssz vedot.

Alapszinten ahhoz nem kell mas,csak ramenosseg meg egy kis helyezkedes.Gyorsan megtanulhato.

2011. márc. 23. 04:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát próbálj meg az utcába vagy környéken valakit keresni akivel lehet "Rúgni a bőrt"
2011. máj. 7. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!