Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom összekötni az...

Nikolas Kidman kérdése:

Hogyan tudom összekötni az iphon 11promat, és a kezettás rádiót a kocsimban?

Figyelt kérdés

Sajnos a telefon nem fér bele a kazetta fogadó nyílásba. Más megoldást keresek.

Az FM transmitter azért nem tetszik, mert sugároz egyszer a telefon, a transmitter meg kétszer, egyszer radio jelet, egyszer pedig a telefonnal is kommunikál.

A másik lehetőség, hogy van egy lightning elosztó amit besúgok a telefonba, az egyik felébe a töltő megy, a másikba pedig egy átalakító jackre, amibe bedugom a rádióba helyezhető áll kazetta vezetékes kivezetését.

Gondolom érthető miért nem az utóbbit választom. Elhánynám magam hacsak ránézek az átalakító átalakító hátán dologra.

Az még talán jó

Lenne ha lenne egy olyan Y kábel aminek egyik vége megy a töltőbe, másik vége megy a kazihoz, az Y közepe megy a telefonba. Egyenlőre talán ez a legegyszerűbb. Vagy talán meg a rádiocsere, de nehezen válnék meg ettől a hihetetlen jominosegu rádiótól.

2021. okt. 9. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha sokallod a kábeleket akkor vegyél egy vezeték nélküli töltőt és akkor csak a telefon és a kazetta közti kábel kell.
2021. okt. 9. 21:14
 2/2 anonim ***** válasza:
51%
Van Bluetoothos álkazetta is, csak drágább mint a jackes. Azt csak párosítod a telefonnal, majd kazi betesz és már szól is a zene. Az FM transmitter már csak azért sem jó, mert aligha fogsz találni olyan sávot amit nem zavar be egy rendes rádió, meg szerintem nem is teljesen legális az ilyen eszköz, mert alkalmas a rádióadás zavarására, ami jó kis büntit vonhat maga után az NMHH-tól.
2021. okt. 9. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!