Qborka kérdése:
Hogyan tudom összekötni a pc-t a tv-vel? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Adott egy windows 7 PC és egy LG Web Os okos tv. Odáig jutottam, hogy a tv felismeri a PC-t,kiírja hogy PC xy, de kiírja azt is, hogy instabil kapcsolat.
A kábel sajnos nem opció és a gépház áthelyezése sem.
Szeretnék elindítani a PC-n egy weboldalon videót, amit a tv-n néznék meg, ami egy másik helyiségben van.
A TV-ben a böngészőjében már elindítottam ezt az oldalt, de nehezen indul és durván akadozik. H
a telefonomról osztom meg Miracast alkalmazással, szintén.
Ezért gondoltam arra, hogy wifi-n keresztül összehozom őket :)
Köszönöm szépen.
2021. jan. 31. 17:41
1/3 anonim válasza:
Kábel nélkül szerintem akadozni fog, de sok sikert
2/3 anonim válasza:
Ez nem hálózaton át megy, közvetlenül összekapcsolódnak wifin. Minden más wifi forgalom zavarja, így a tévén is és a gépen is bontsd a wifi kapcsolatot, így az adaptereiket nem zavarja más forgalom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, bár a másodikat nem értem sajnos.
Egyébként a pc szerintem nincs is wifi-n, csak kábelen.
Kapható vajon kb 7 - 8 méteres monitorkábel?
2021. febr. 9. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!