Reck kérdése:
Hogy tudok több sata hdd-t összekötni raid vezérlő nélkül, hogy a kapacitásuk az egyben látható legyen? Létezik ilyen kábel? (mint pl. az IDE)
Figyelt kérdés
Házi NAS egységben gondolkodom. Vagy, mint egy otthoni felhő, dlna, stb.2021. júl. 29. 21:21
1/9 anonim válasza:
Lehet szoftveresen is raid töböt csinálni, a windowsnak megy.
2/9 anonim válasza:
Inkább ne tedd. Csak gondjaid lesznek.
3/9 A kérdező kommentje:
2-es megindokolnád miért lesz problémám?
2021. júl. 30. 00:00
4/9 A kérdező kommentje:
John_McClane pont úgy nem akartam. Nem a gépbe szeretném. A fejembe :) úgy van hogy egy táppal ellátott ház,(rack) amiben x mennyiségű hdd csücsül és azt összekapcsolni. Majd 1 csatlakozási ponton a router-hez, vagy esetleg a géphez csatlakozni ami mint egy nagy tárolót lát.
2021. júl. 30. 09:55
5/9 anonim válasza:
Ezt több lemezes USB3 racknak nevezik, de ettől nem fogod egyben látni a tárhelyet, igaz egy usb portot használ..
6/9 A kérdező kommentje:
5-ös ez eszembe sem jutott egy sata/usb HUB vagy switch. Már csak azt kellene kigondolni, ha lehetséges, hogy ezeket egyben lássa egy rendszer.
2021. júl. 30. 11:54
7/9 anonim válasza:
Win10-en erre szolgál a tárolóhelyek kezelése rész..
8/9 A kérdező kommentje:
7 W10-em van ez ok, de azt tudom külső lemezekre is alkalmazni, vagy csak ami az oprendszer alatt fut azt kezeli csak? Összevonni szerintem úgy nem menne.
2021. júl. 30. 12:09
9/9 anonim válasza:
akkor építesz egy valós NAS-t, valami legolcsóbb BGA-s procis cuccból vagy valami filléres, extra energiatakarékos retro hardverből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!