Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop kijelzőjét lehet...

Laptop kijelzőjét lehet monitorral helyettesíteni?

Figyelt kérdés

Felnyitva a laptopot, a pc működését mutassa csak, a laptopot nem kapcsolom be. Helyszűke miatt oldanám meg ezt így. Van egy laptopom aminek a belseje kuka, de a kijelzője az jó. (Dell inspiron 3531)

Egy mini pc vagy egy valami kicsi (nem tower) pc-t vennék mellé, gazdaságosabb is így nekem.

2021. okt. 2. 11:25
 1/8 A kérdező kommentje:

Van egy kis polc, oda tudnám tárolni a laptopot és a kicsi pc-t.

[link]

Ilyesmi méretűig belefér, hiszen ezt el tudom fektetni, berakni a polcra, szellőzve lesz.

2021. okt. 2. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Akkor szrul irtad a kerdest?! A monitort akarod helyettesiteni a laptop kijelzojevel? Ugy h nem mukodik a laptop? Ugy nem... ahhoz be kene tudni kapcsolni es atallitani.. es mindig mennie kene a laptopnak is. Tok olcson lehet mar monitort venni. Foleg hasznaltan.
2021. okt. 2. 11:33
 3/8 Pelenkásfiú ***** válasza:
100%

Te most akkor a monitort akarod helyettesíteni egy laptop kijelzővel, nem?

Mert a kérdésedben pont az ellenkezője van.

2021. okt. 2. 11:34
 4/8 Pelenkásfiú ***** válasza:

Egyébként meg lehet csinálni ha nagyon ráérsz :D

https://www.youtube.com/watch?v=g87NiTsbWUg

2021. okt. 2. 11:37
 5/8 Pelenkásfiú ***** válasza:
#1 Egyébként ennyi pénzből kapsz egy ugyanilyen tudású laptopot és meg van oldva a probléma. :D
2021. okt. 2. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:

amikor még fogalmazni sem tudsz....

A laptop kijelzőjét nem tudod a géphez kötni úgy hogy gazdaságos legyen... nem lehetetten de egy kis lcd monitorral jobban járnál szerintem de tessék ez a videó talán segít:

https://www.youtube.com/watch?v=j2pNDXVyr0Q

2021. okt. 2. 11:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Bocsanat, helyesbítek:

A laptop kijelzőjét szeretném monitorként használni. Azért van erre szükségem, mert kevés hely van a házban, a laptopot lecsukva simán el tudom rakni egy polcra. Egy monitort nem. Ezért gondoltam erre a megoldásra.

2021. okt. 2. 18:59
 8/8 A kérdező kommentje:
5# nem azt a gépet akarom megvenni, csak a fizikai méretét szerettem volna megmutatni vele. Egyénileg összerakott gépet szeretnék majd venni.
2021. okt. 2. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!