Laptop kijelzőjét lehet monitorral helyettesíteni?
Felnyitva a laptopot, a pc működését mutassa csak, a laptopot nem kapcsolom be. Helyszűke miatt oldanám meg ezt így. Van egy laptopom aminek a belseje kuka, de a kijelzője az jó. (Dell inspiron 3531)
Egy mini pc vagy egy valami kicsi (nem tower) pc-t vennék mellé, gazdaságosabb is így nekem.
Van egy kis polc, oda tudnám tárolni a laptopot és a kicsi pc-t.
Ilyesmi méretűig belefér, hiszen ezt el tudom fektetni, berakni a polcra, szellőzve lesz.
Te most akkor a monitort akarod helyettesíteni egy laptop kijelzővel, nem?
Mert a kérdésedben pont az ellenkezője van.
Egyébként meg lehet csinálni ha nagyon ráérsz :D
amikor még fogalmazni sem tudsz....
A laptop kijelzőjét nem tudod a géphez kötni úgy hogy gazdaságos legyen... nem lehetetten de egy kis lcd monitorral jobban járnál szerintem de tessék ez a videó talán segít:
Bocsanat, helyesbítek:
A laptop kijelzőjét szeretném monitorként használni. Azért van erre szükségem, mert kevés hely van a házban, a laptopot lecsukva simán el tudom rakni egy polcra. Egy monitort nem. Ezért gondoltam erre a megoldásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!