Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik nyomtató lenne a...

Melyik nyomtató lenne a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés
A4-es lapokat kellene nyomtatni, csak fekete fehérben, napi akár száz lapot is. De a nyomtatás sebessége nem kifejezetten fontos, ha az átlagos háztartási nyomtató, nyomtatási sebességét eléri, az tökéletes. Fontos szempont hogy a tinta olcsón utánpótolható legyen, beépített szkenner egyáltalán nem fontos
2021. okt. 1. 22:55
 1/6 Kérdező95 ***** válasza:
Én megszoktam nézni ár érték arányban a patronok árát, és ami jó árban van ahhoz keresek nyomtatót, pl hp deskjet széria nekem bejött (kb 8-9 éves mindkettő nyomtatom)
2021. okt. 1. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kisebb lézernyomtató kell neked. Bár a toner drágának tűnhet, több ezer oldalt kinyomtathatsz vele, míg tintasugarassal csak párszázat, ha összeadod, a lézer tonerje olcsóbbra jön ki per oldal.
2021. okt. 2. 00:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Találtam egy cikket amiben megemlítették a XEROX PHASER 3020 típusú nyomtatót. Lehet hogy én néztem el valamit, de ezt találtam hozzá: [link]

Ez lehetséges, hogy tényleg 2500 Forintba kerül mindössze (+posta)?

2021. okt. 2. 00:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen de ebben a tonerben nincs fenyhenger ami kopó eszköz és arany áron merik. Hp-ban van
2021. okt. 2. 06:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Brother HL-1112E (HL1112EYJ1) Nyomtató 17.390 Ft nagyon megéri.

[link]

2021. okt. 2. 10:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szimpatikus, köszönöm :)
2021. okt. 2. 13:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!