Mekkora ssd-t célszerű választani manapság ha csak a Windowst szeretném rajta tartani?
Figyelt kérdés
minden mást telepíteni pedig egy másik bekötött hdd-re. még bő 6-8 éve foglalkoztatott utoljára ez a téma akkor még az ssd-k drágábbak voltak, de nem tudom érdemesebb-e abból is nagyobbat mert már jobban megfizethetőek, ha amúgy sem lenne ott elhelyezve a rendszeren kívül2021. okt. 1. 18:45
1/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem manapság célszerű venni egy 256 gigásat, azon már bőven elfér a Windows, és még pár kissebb-nagyobb tárhelyigényű program is, és még marad egy kis hely a Windows szemetének.
Nekem jelenleg egy 120-as SSD-n van a Windows, és egy HDD-n a többi dolgom, egyenlőre elférek.
2/8 anonim válasza:
Ha nem használsz HDD/SSD sebességigényű programokat csak a rendszert akkor elég a legkisebb ami értelmes áron van, ezek meg úgy a 120GB-osak.
Ha olyan alkalmazásokat használsz amik jelentőseb profitálnak a gyorsabb "lemezekből" akkor érdemes ezeket is az SSDre pakolni.
3/8 anonim válasza:
Én most tettem Windows 10-et egy 120 GB-os átlagos böngészős, irodai gépre - kb. 30 GB-ot foglalt el a rendszer alapprogramokkal (böngésző, irodai programcsomag, médialejátszó, archiválóprogram,...) karöltve.
4/8 A kérdező kommentje:
én régi szokáshoz híven eddig megszokottan mindent a mostani régi rendszervinyóra telepítgettem, egy 250es hdd-n van egy win7 de tényleg ha gondolok alapvető programokra is, ez lehet jobb lenne az új ssd-n nem egy totál más helyre telepítgetve. köszi a válaszokat
2021. okt. 1. 19:02
5/8 A kérdező kommentje:
egyébként egy 1 terrás hdd van mellette tárolós vinyónak, ezzel kell gazdálkodnom
2021. okt. 1. 19:04
6/8 anonim válasza:
Nekem egy 120 GB-os SSD van, bőven elférek rajta.Tárolónak 1TB HDD.Mondjuk én nem nem játszok, tartalom fogyasztásra használom a gépet.
7/8 Kérdező95 válasza:
64,ha superlitet használsz 32, de mindent bekell állítani hogy semmit se rakjon a Cre
8/8 anonim válasza:
Ma már csak kevesen vesznek SSD-t csak a Windowsnak. Elérhető áron vannak a 480-512GB SSD-k és nem kerül egy fél vesébe az 1TB-os sem. Manapság ezek mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!