Laptop vs. PC, vagyis melyiket célszerű otthonra választani?
Figyelt kérdés
Jelenleg laptopot használok, amit nem rég vettem. Amit tavaly vettem, az sajnos 1 év alatt tönkrement. Ráadásul ezeket nem is nagyon lehet megcsináltatni, vagy egyáltalán nem éri meg. Persze, itt nem a csúcs szuper garanciás laptopokról beszélek. A lényeg hogy a mostani laptopom is van már jó pár éves. Ráadásul a sima PC-s DDR RAM-okat használja, a hűtése pedig nagyjából 10 másodpercenként kapcsolgat ki és be. Szóval úgy érzem, hiába jó kis gép, de ez se lesz nekem hosszú életű. Viszont keveset fogyaszt, pici helyet foglal a szobából. Arra gondoltam, vennék egy jó kis PC-t, LCD monitorral (esetleg kedvező fogyasztású proci bele), és azzal ha bármi történik is, megcsinálható, minden cserélhető benne.2012. nov. 15. 12:10
1/2 anonim válasza:
Ha nem fontos, hogy mobil legyen, egy PC jobban megéri. Nagyobb teljesítményt lehet kapni ugyan azon az áron. Fogyasztásban picit több általában, de az sem veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!