Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » IPS vagy Amoled?

IPS vagy Amoled?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni IPS a telóm láttam egyszer amoledet is és tetszett.Poco márkába gondolkodók
2021. szept. 26. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha mondjuk az a kérdés pl,hogy 120hz IPS vs 60hz OLED, akkor van min gondolkodni... tehát akkor van egy előny az IPS mellett is. De ha nincs ilyen különbség, akkor egyértelműen OLED.

IPS technológiának amúgy a színhelyesség az előnye, de egy telefonnál ez nem épp lényeges.

Így pedig az OLED abszolút nyerő. Most épp sötét van, éjszaka, és nagyon jó, hogy valódi fekete sötét kijelzőm van, imádom. IPS nem tud feketét megjeleníteni, csak szürkét. Azaz kap háttérvilágítást a fekete is (tehát ez egy LCD technológia). Olednél így sokkal nagyobb kontraszt van, fényerőben is jobbak szoktak lenni, üzemidőben is jobb (főleg sötét témával). És tényleg nagyon alacsony fényerőre le tud menni. Imádom, hogy ilyen. Nagyon kényelmes nekem. Film és YT is sokkal jobb élmény, hogy csak a tartalmat látod, és nem világít mellette egy „fekete” kijelzősáv

2021. szept. 26. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Olednek hátránya:

Törik a kijelző akkor drága

Navigalasnal hosszú úton beeghet. (Bp München motoron napsütésben az kijelző csere, tapasztalat )

Más hátránya nincs, csak előnye

2021. szept. 27. 06:30
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
2# Én az IPS-t égettem be hasonló körülmények között
2021. szept. 27. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
De pedig azt nem lehet mert nem tud vezetni:)
2021. szept. 27. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Beegni :)
2021. szept. 27. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Akkor meg kiégettem :D lényeg egy nagy naracs folt maradt ott
2021. szept. 27. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Narancs folt ? Az sérülés nyoma. A beeges az pixel szinten van, az más :)
2021. szept. 27. 13:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Ejsze én maradok az ipsnél.
2021. okt. 3. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!