Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Galaxy S4 AMOLED repedés?

Galaxy S4 AMOLED repedés?

Figyelt kérdés

Van egy 2013 júniusában, Vietnámban gyártott Black Mist színű T-mobilnál vásárolt Galaxy S4-em, és reggel bettem zsebembe, elmentem a boltba, nem ütődött neki semminek(a műszaki dolgaimra sokkal jobban vigyázok mint a többi dolgaimra) mire hazaértem meg akartam nézni az időt, megnyomom home gombot: az érintőgombok világítanak, de nincs kép, csak fekete.Jó, gondolom valami szoftveres hiba.Kiveszem akksit, újra be, semmi... biztos lemerült- 2óra töltés, megint csak fekete minden.Akkor láttam meg 2 "karcot" a kijelzőn, mikor közelebbről megnéztem a Gorilla Glass-nak semmi baja nincs, de az Amoled panel meg van repedve. Nem is értettem, nem is érte fizikai erőbehatás.Felmegyek netre mennyibe kerül? 50ezer forint.

Olvastam nagyon sok fórumot és nem csak nekem van ilyen problémám, erőbehatás nélkül megreped, nagyon sokan írták.

És az lenne a kérdés hogy ezt a T-mobil garanciálisan megjavítja, vagy egy ideig telefon nélkül maradok?(a garancia alatt ha kell fizetek 20-25 ezer Ft-t)

[link]

2014. ápr. 13. 09:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!