Az usb wifi stickel lehet a baj vagy a géppel?
Figyelt kérdés
Nem tudom jó helyre írom e de van egy Tenda U1 wifi usb stickem ami elkezdte folyton bontani a kapcsolatot már percenként.Most átraktam a másik gépemre és itt egyenlőre nem szakad a kapcsolat lehetséges a másik gépnél van a gond,vagy majd elkezdheti ezen is egy idő múlva?2021. szept. 22. 12:28
11/22 anonim válasza:
Hát, én nemtudom, nagyon sok linux van, ahhoz, hogy pontos választ adjak :D De, mondjuk Windows-ba valóban könnyebb variálni a beállításokat, mennyi ram-od van kérdező? A Primocache-t letöltheted ha van felesleges ram-od, állítsd be, és növel a sebességen majd.
12/22 A kérdező kommentje:
8gb ram van a gépben még ha csak ddr2-es is.Én linuxból a zorin os lightet meg a linux mint Xfce-t próbáltam mind kettőn lassú volt a net a stickel
2021. szept. 22. 13:01
13/22 anonim válasza:
Stick energiagazdálkodása jól van beállítva? [link]
14/22 A kérdező kommentje:
Na mondjuk ez be van pipálva de nem értem hátsó portban percenként megszakad elől meg még most is megy.Akkor ha be van pipálva nem minden porton úgy kéne mennie?
2021. szept. 22. 13:22
15/22 A kérdező kommentje:
Még ilyen van a gépen valami pci dolgot sárga felkiáltó jelez de gondolom ennek nem sok köze van a dolgokhoz
2021. szept. 22. 13:27
16/22 anonim válasza:
Ahány új usb portra dugod a sticket, mindig új hálózati profilt hoz létre (hálózat, hálózat 1, hálózat 2, stb) a rendszer.
Vedd ki a pipát, és indítsd újra a gépet.
17/22 anonim válasza:
Tulajdonságoknál a "Részletek" fülön tudod azonosítani a hardvert.
18/22 A kérdező kommentje:
Oké
2021. szept. 22. 13:36
19/22 A kérdező kommentje:
17/
Ott jó sok minden kiíratási lehetőség van
2021. szept. 22. 13:38
20/22 anonim válasza:
Az "eszközleírás" és "hardverazonosító" alatti értékekre rákeresve a neten, be tudod azonosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!