A laptop miért csak a Pannon stick-el nyitja meg a netet? Se a wifivel, se a kábeleles megoldásal nem nyit netet holott látja mindkettőt A laptop miért csak a Stickel nyitja meg a netet? Se wifi, se kábellel nem nyitja meg.
Figyelt kérdés
Mobil netem van. Csak a stick-el nyitja meg a netet. se a wifivel,se a kábeles megoldással nem nyit netet.pedig látja őket,és ugy érzékeli hogy aktivak. Nemrég felett telepitve közvetlen a stickelről való kommunikáció a gépre. azóta nem lehet csak igy netezni. miért vajon??2016. jan. 8. 15:15
1/13 anonim válasza:
A kábelt hova kötöd? Routerbe?
G.
2/13 A kérdező kommentje:
alapból a routerbe meg a stick. onnan wifivel a gépre. de lehet kábellal is kötni ha épp nem lenne wifi jel.
2016. jan. 8. 15:23
3/13 anonim válasza:
Csak meg kellene keresni a hálózati kapcsolatok beállítása menüpontot! :)
4/13 A kérdező kommentje:
azt gondolod nem néztem már meg mindent? :-)
2016. jan. 8. 15:24
5/13 A kérdező kommentje:
automatikus észlelés pipa megvan :-)
2016. jan. 8. 15:24
6/13 anonim válasza:
"azt gondolod nem néztem már meg mindent"
Igen, azt gondolom, mert egyébként más fontos információkat sem közölsz!
Milyen operációs rendszer, milyen hálózati kártya, stb.
Nekem ez sem érthető egészen: " Nemrég felett telepitve közvetlen a stickelről való kommunikáció a gépre."
Vezeték nélküli hálózati kapcsolatoknál megjelenik a router, mint elérhető hálózat? Egyáltalán konfigurálva van? Stb.
7/13 anonim válasza:
Tehát,
A) eset: mobilnet stick a gépbe dugva, megy a net
B) eset: mobilnet stick egy routerbe dugva, routerre gép csatlakoztatva, nincs net.
Ugye?
G.
8/13 A kérdező kommentje:
B. stick gépbe jo. routerbe nem jo. holott látja hogy veszi a wifi jelet a gép. se a mozilla se IE nem nyit meg semmit.
2016. jan. 8. 18:12
9/13 A kérdező kommentje:
más internet szolgáltató net-ét se vette közvetlen hálózatról. csak a stick bedugva.
2016. jan. 8. 18:17
10/13 anonim válasza:
Akkor meg a router nincs a stickhez konfigurálva!
Bár még a router típusa is titkos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!