Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Wifi usb stickel fogom a...

Wifi usb stickel fogom a netet a pc. N, ha egy lan kabelen a gépből egy LAN fogadásra alkalmas tv-re dugom akkor a tv ben lenne net?

Figyelt kérdés
Mivel amirol kapom a wifi jelet eleg messze van a tv-tol a masik gepen wifivel fogom a netet. Ha Lan kabelt kivezetek a tv be akkor a tv ben lenne net? vagy muszaly a routerbol kivezetnem ami nagyon messze van a tv.tol

2011. dec. 23. 23:31
 1/10 P.O.C. ***** válasza:

Meg lehet próbálni, de elég körülményes kivitelezése:

[link]

Értelme szerűen a kliens gép a TV lesz.

Én inkább ehelyett beszereznék egy Wi-Fi Access Point -ot:

[link]

Ezzel kliens módba fognám a router jelét és vezetékesen összekötném a TV -vel.

Lehet, hogy drágább megoldás, mint pár méter UTP kábel, de áramot spórolnál vele. Nem zúgna a gép és nem fogyasztaná az áramot, ha épp a tv-n netezel.

2011. dec. 24. 07:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Hat volt ilyen wifi acces pointunk....mivel akkor meg nem volt ra szuksegunk el akartam adni.

az egyik vevo kerdezte h ki e lehet venni a jelfogo antennnat...en ugy olvastam vagyis irtak h kilehet....elkeztem feszegetni es kiszakadt a kábellel egyutt.

2011. dec. 24. 09:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Szetszedtem az AC-t /Linksys WAP4400N/

Talaltam a belsejerol egy kepet..de pont nem látni,hogy melyik kábel melyikhez csatalakozik /piros és két fekete szigetelésű kábel/

[link]

B J12 /ez a B kicsit feljebb van a az also c,a-tol es van egy rovidebb fekete kabel is lehet az jon ide/

C J13

A J11

2011. dec. 24. 09:40
 4/10 P.O.C. ***** válasza:
Szerintem mindegy milyen sorrendben forrasztod vissza, a lényeg hogy az árnyékolás és a jel kábel jó helyen legyen.
2011. dec. 24. 10:17
 5/10 A kérdező kommentje:
árnyékolás es jelfogás ....azt nem tudom micsoda ?!?
2011. dec. 24. 10:19
 6/10 P.O.C. ***** válasza:
Most nézem, hogy ezen nincs is AP kliens mód, tök ciki ez a Linksys -től. :( Szóval kár is kínlódnod vele, nem tudod felhasználni majd a TV -hez.
2011. dec. 24. 10:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Van még egy ilyenem is:

Linksys by Cisco - WAG200G

Ezt sem lehet felhasznalni? :S

2011. dec. 24. 10:37
 8/10 P.O.C. ***** válasza:
Ez egy DSL modem-router, és sajnos ez sem tudja. Még csak egy nyomorult Wi-Fi bridge módot, egyik se. Valamint nem támogatják a 3rd Party Firmwar -eket (pl. DD-WRT), amivel kivitelezhető lenne.
2011. dec. 24. 11:54
 9/10 A kérdező kommentje:

DI-524 High Speed 2.4GHz (802.11g) Wireless Router

ez az amit most használunk. /lehet ez a legöregebb,de mivel már be van állítva rég és megy még addig valszeg ez lessz használva/

Ha ebből egy lan kabelt vezetnek a tv ugy menne?

2011. dec. 24. 11:58
 10/10 P.O.C. ***** válasza:
Igen, több mint valószínű. Amúgy ha jelenleg ADSL-t használsz érdemes a WAG200G -t használni, lényegesen erősebb és modernebb, mint a Di-524 -es, ráadásul már a modem alapból benne van.
2011. dec. 24. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!