Wifi usb stickel fogom a netet a pc. N, ha egy lan kabelen a gépből egy LAN fogadásra alkalmas tv-re dugom akkor a tv ben lenne net?
Meg lehet próbálni, de elég körülményes kivitelezése:
Értelme szerűen a kliens gép a TV lesz.
Én inkább ehelyett beszereznék egy Wi-Fi Access Point -ot:
Ezzel kliens módba fognám a router jelét és vezetékesen összekötném a TV -vel.
Lehet, hogy drágább megoldás, mint pár méter UTP kábel, de áramot spórolnál vele. Nem zúgna a gép és nem fogyasztaná az áramot, ha épp a tv-n netezel.
Hat volt ilyen wifi acces pointunk....mivel akkor meg nem volt ra szuksegunk el akartam adni.
az egyik vevo kerdezte h ki e lehet venni a jelfogo antennnat...en ugy olvastam vagyis irtak h kilehet....elkeztem feszegetni es kiszakadt a kábellel egyutt.
Szetszedtem az AC-t /Linksys WAP4400N/
Talaltam a belsejerol egy kepet..de pont nem látni,hogy melyik kábel melyikhez csatalakozik /piros és két fekete szigetelésű kábel/
B J12 /ez a B kicsit feljebb van a az also c,a-tol es van egy rovidebb fekete kabel is lehet az jon ide/
C J13
A J11
Van még egy ilyenem is:
Linksys by Cisco - WAG200G
Ezt sem lehet felhasznalni? :S
DI-524 High Speed 2.4GHz (802.11g) Wireless Router
ez az amit most használunk. /lehet ez a legöregebb,de mivel már be van állítva rég és megy még addig valszeg ez lessz használva/
Ha ebből egy lan kabelt vezetnek a tv ugy menne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!