Mennyire alkalmas ez a laptop (mai) játékok futtatására?
Samsung NP300V5A-S03HU
( [link] ) laptopot néztem ki magamnak és mivel nem vagyok jártas a laptop témában és nem találtam semmi értelmesebb támpontot a neten tőletek kérdezném meg.
Specifikációi:
Processzor típusa Intel Core i3 2.1 GHz
Memória mérete 3 GB
Videókártya típusa Dedikált NVIDIA GeForceGT 520MX Graphics, Optimus
Kb mely játékok fognak futni és kb milyen minőségben?
Van jó PC-m (2 is) mobilitás szempontjából kell a laptop.
Amúgy ha valakinek van tapasztalata erről a laptopról,jó-rossz azt is szívesen fogadom.
Kedves kérdező!
Magad is tudod, hogy ilyen árért már jó laptopot lehet venni. Ebben a kategóriában már nagyon mindegy, hogy samsung, dell bármi.
Most tőlünk várod, hogy soroljuk a játékokat, vagy irigykedjünk?
18.53
Sajnos egyáltalán nem mindegy... és főleg ebben a kategóriában.
ma 18:51
Nem az a célom hogy bárki is irigykedjen hanem hogy körülbelüli képet kapjak arról a gépről amit meg tudok venni. :-)
A helyzetem a következő:
a T-home ajánlatában szerepel ez: [link] ilyen modellszámú gépezet nem létezik alapos a gyanúm hogy a Samsung NP300V5A-S03HU modellről van szó a webshopban. Namármost én tőlük szeretném ezt megvenni mégpedig a részletre való vásárlás és a náluk fenntálló netelőfizetésem miatt.Családi csomagom lévén az ára 84 900 Ft.(24 900 kezdő +24x 2500 Ft) De nem veszem meg ha esetlegesen játék futtatására alkalmatlan.
Köszönöm az egyéb gép vásárlásra buzdítást de náluk sajna csakez van. :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!