Mikor játszok, kb 15 percet akkor elmegy a kép, és a ventillátorok felpörögnek. Illetve az alaplap színe átvált pirosra. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Mikor újra beakarom kapcsolni, akkor pittyog, és VGA hibát jelez. Egyébként egy evga gtx 1070 8gb. Proci az ryzen 5 2600x egy 2 ventis vizhűtéssel, szóval azzal tuti nincs baj.2021. szept. 20. 19:00
11/17 A kérdező kommentje:
Fórumon tápegységre panaszkodnak, mert több emberrel is előfordult ez. De nekem egy 650w-os tápegységem van.
2021. szept. 20. 21:03
12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon buta voltam. Megtaláltam a problémát. Mikor szereltem összefele a gépet, akkor a PCi Express kábel nem volt megfelelően bedugva, mert ennek a videókártyának 8 pin kell, és külön van ugye kettő, és a 6-os nem volt bedugva teljesen, csak épphogy. Tehát a probléma megoldódott. :D Még mindig jobb mint hogy a videókártyának legyen valami baja.
2021. szept. 20. 21:36
13/17 anonim válasza:
Oh, csak ennyi a probléma? :D Na erre nem gondoltam, én már csak azon csodálkozok, hogy, hogyan működött így valahogy :D Mármint, a 15 perces idő-re gondolok.
14/17 A kérdező kommentje:
Énsem értem, de mostmár az a lényeg hogy tökéletes :D
2021. szept. 20. 22:10
15/17 anonim válasza:
Na :D Akkor perfect :D Amúgy, ugyanaz a procink van, bár videó kártya nekem 560 TI, viszont, a HPET nálad, ki van kapcsolva, vagy be van kapcsolva? Egyes esetekben, a kikapcsolása, megduplázhatja, vagy triplázhatja az fps-t.
16/17 A kérdező kommentje:
Ezeket nem állítgattam, ezzel a procival meg a videókártyával így is minden játékban megvan a kellő fps fhd-ba.
2021. szept. 21. 14:04
17/17 anonim válasza:
Tudom, és gondolom is, hogy így van, de ha esetleg, teljesítmény éhes lennél és nem overclock-al akarod elérni, tedd amit írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!