Mennyire káros egy laptopra, ha hosszútávon nem haszbálom?
Ahogy előttem is leírták, a laptop jól bírja, ugyanez, telefonra is igaz, bár mindennek van lejárási ideje. 10-es, vagyis 1-es, is ha te vagy, azért pontoztak le téged, mert pontosan, a válaszod miatt,
"Én egyet visszalépnék, és elgondolkodnék a munkahelyváltáson"
Nekem mindegy, hogyan válaszolsz, de ez tényleg úgy hangzik, mintha támadás-ként írnád az illetőnek. Legalábbis, lehet te nem így hallod, de interneten nehéz megkülönböztetni a szót, a magunkban elképzelt hangtól.
11 nem igazán értem mire gondolsz. Szemmel láthatóan kihasználják, saját szavaival mondta el hogy valami állami vállalatnál dolgozik éhbérért.
Ebben a kontextusban az "el kéne gondolkodni a munkahelyváltáson" a legjóindulatúbb, legbarátibb tanács és közeledés amit csak mondani lehet. Hogy érzékelted ezt te támadásnak?
Ahogy korábban leírta nem az anyagiak hiányoztak a laptop vásárláshoz, hanem a beszerzés volt hosszadalmas a lefolytatandó közbeszerzési eljárás miatt.
Nem azt mondtam, hogy jól fizetnek, hanem, hogy nem rosszul…
" Csöves munkahelyen vagy, ahol egy laptopot se tudnak eléd tenni azonnal. "
Nehéz megérteni, hogy az állami helyeken nem így működik, hogy azonnal hozzávágják a dolgokat. Megvan mindenre a protokoll. Ez nem egy KKV.
Másrészt mit fáj neked, hogy hol dolgozik? Nem értem a kötekedésed célját, főleg, hogy a kérdezőnek nem is ez volt a kérdése.
Irígy vagy? Vagy mi a problémád, hogy itt éled ki a csalódásaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!