Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen egeret érdemes venni,...

Milyen egeret érdemes venni, ami hosszútávon üzembiztos marad?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az ihlette, hogy pillanatnyilag a laptopomhoz is és az asztali gépemhez is Trust "hótegyszerű" olcsó, kommersz egér van.

[link]

Azt tapasztalom fél-egy év használat után, hogy pontatlan lesz a scroll kerék, azaz hiába tekerészem, nem mindig reagál azonnal vagy csak kevesebbet visz. Többször is cseréltem már egeret emiatt az elmúlt években, de mindig ugyanarra.

Szívesen áldozok több pénzt is, nem vagyok fillérb.szó, csak ha már komolyabba ruházok be, érdekelne pár tapasztalat, javaslat.

A felhasználás totál átlagos, többnyire böngészés, levelezés, néha-néha grafikai szerkesztés. De inkább csak a tök átlag dolgok.

A lényeg, hogy ne váljon fél év múlva bizonytalanná.

(Ugyanitt karbantartási ötleket is fogadok :D )

Előre is köszönöm a válaszokat.

2020. dec. 26. 22:21
 1/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

errol se halottam meg hogy gorgo behal, mondjuk kezenfekvo de attol meg nem

gombok elobb halnak be (jobb/bal) vagy maga az eger valamiert

mint a gorgo, az atombiztos, semmi se teheti tonkre

2020. dec. 26. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a leghosszabban kitartó egerem, úgy hogy naponta használtam egy a4tech x7 egér volt. Ár érték arányban és amennyit kibírt azt nem gondoltam volna. Manapság viszont már elavult, de még mindig működne, de lecseréltem egy logitech g703-mas egérre.
2020. dec. 26. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
A4tech x7
2020. dec. 26. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

G203 elég megbízható darab, én a G102-t(ami ugyan az mint a 203) használom lassan 3 éve és megbízható darab kb. ugyan olyan mint amikor megvettem.

De persze az ilyen személyes tapasztalatok mit sem értem, jól szerepel a teszteken és ha az ember jót fog ki kiszolgálja az embert simán egy ASUS Sica, egy G203 vagy éppen egy Rival 3 is.

Szerintem a Sica a minimum, megéri rá kicsit többet rászánni.

2020. dec. 26. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

Bár azt nézem Sica-t nem nagyon kapni, így ezt javaslom:

[link]

Ha vezeték-nélküli kell akkor ezt, ahhoz képest elég precíz és nagyon közel jár a vezetékes társaihoz:

[link]

2020. dec. 26. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
57%

Ilyet: [link]

Nekem nemrég halt meg, 11 évet ment. Ha újonnan tudsz ilyet venni, valószínűleg az is ki fog bírni jó pár évet.

2020. dec. 26. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!