Mennyire káros egy laptopra, ha hosszútávon nem haszbálom?
"A home office idejére vásároltam magamnak egy laptopot, mert a munkahelyem nem tudott biztosítani."
És még ott dolgozol? Jól értem, hogy van egy munkád, amihez nélkülözhetetlen munkaeszköz egy laptop, de ezt a munkáltatód nem tudja biztosítani? Bocs ezen én már itt megakadtam. Én egyet visszalépnék, és elgondolkodnék a munkahelyváltáson.
Akkoriba nem tudta biztosítani, a covid járvány első hullálámának elején volt. A második hullámbam is sokat használta emiatt, de most már van elég laptop, és a cég inkább preferálja az általa kiadott laptopokat (biztonságo kockázat miatt).
Ha nincs home office akkor nincs szülség laptopra.
6 akkor most lepontoztalak, mert a tiéd sem a témához tartozik.
7 - szerintem ezt teljesen rosszul látod. Amelyik munkáltató ezt nem képes megoldani, az valószínűleg egyéb területeken is gyengélkedik. Váltani kell. Ahol én dolgozom ott is irodai berendezkedés volt. Ahogy elrendelték a covidot, már kaptam is a vadonatúj laptopomat. Én bontottam ki. Sőt, széket is hozhattam haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!