HG8143A5 jelszócsere?
A Digi nemrég beszerelte a HG8143A5 rotert, optikai kábelcsere miatt.
Nem tudom, mit lehet még tenni? Kísérletezés után se jött össze a belépés, jelszócseréhez, az ügyfélszolgálat elárulta:-), ( user, digi) be is lehet lépni, de beírt új jelszó megfelel, különleges karakter, számjegy, stb. amikor végre az új és a régi jelszó is jó neki, akkor az apply gombra semmi nem történeki, hosszú percekig se, csak, se várás jele, a cancelre viszont rögtön törli a mezőket.
Mi lehet a gond? admin jelszó is kipróbálva, defender tűzfal kikapcsolva, több böngészővel is próba, de semmi:-(.
Köszönöm, már meglett, alvás és ismét kis amatőrködés után:-) Belépéskor megnyílik egy jelszócsere ablak, de az nem fogad el semmit, ahogy írtam. Innét végre leszakadtam:-). Megtévesztő.
A WLAN, fülnél, -wifi-meglett, nem kell neki régi meg új jelszó csak simán át kell írni WPA PreSharedKey-nél, ez valami elsődleges kulcsot jelent, és lehet tiltani, engedélyezni is lehet, mint más normális routernél:-). (enable, disable)
A laptopba kábellel van bedugva, a wifi ki van kapcsolva, de be van jelszavazva, erre is, telefon és tablet megy a wifiről, mindenhol átírtam a jelszót.
Gyakorlottabbak kinevetnek:-), de másnak talán segítség ez a pár sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!