Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Akik pc-vel kapcsolatosan...

Akik pc-vel kapcsolatosan ajánlanak másoknak, tanácsokat adnak, leírják a szerintük megfelelő konfigot a többség miért nem ajánl 500gb-nál nagyobb ssd-t, illetve csak ssd-s megoldásokat ha a gép 350 000+ forintba kerül?

Figyelt kérdés

Mostanában gyakrabban látogatom a gyk-t és az itteni "tanácsadók" az ilyen "milyen gépet tudnék összerakni 350 000-ből" kérdésekre válaszolva miért nem ajánlanak legalább 2ssd-t? Egyet oprendszernek a másikat meg játékoknak?

Külföldi fórumokon 98%-ban legalább 1x 240gb-os ssd-t és 500gb-sat raknak minden 1000 euro feletti gépbe.

2021. szept. 2. 20:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10-es Még mindig nem értem ki vesz munkára 350 ezer plusszos gépet aki csak word meg excel táblázatokat kezel. Amúgy pedig 350 000 ft vagy 1000 euro a legalját képzni a dolgonak. Sok magyar fórumon, meg itt is aki 500 000-ért akar gépet összeállítani, annak is csak 1ssd-t (ami nem több 500gb-nál) ajánlanak legtöbben hdd-vel. Ezek szerint csak én meg nagyon kevesen gondolkodnak így, hogy fél millás gépbe már nem raknék/raknának hdd-t.
2021. szept. 3. 17:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Fél milliás gépen, ha videók, képek, doksik vannak, akkor tennék bele HDD-t. Ha fél milkát költöttem eddig rá, nem 5 ezer forint fog gondot okozni.
2021. nov. 9. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!