Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 14 napos elállás laptoptól?

14 napos elállás laptoptól?

Figyelt kérdés
Mennyire kivitelezhető, hogy megveszek az interneten egy rtx 3000 szériás laptopot, majd miután kijátszottam magam vele még a 14 napos elállási idő alatt visszaküldöm?
2021. aug. 29. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ha 14 nap alatt "ki tudod játszani magad", akkor inkább egy iPhone-t kéne venned, és fészbúkozni. Ennyi idő alatt egy Dark Souls SL1 NG+100 nincs meg, még akkor se, ha a nap 24 óráját rááldozod.
2021. aug. 29. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Néha meg kell vetekedni érte, de ma ez csont nélkül a legszánalmasabb kérdés az oldalon.
2021. aug. 29. 17:52
 3/5 anonim válasza:
100%
Szerintem kivitelezhető. Nem rossz ötlet. Ki veszel 2 hét szabit. Hétfőn megjön. Szart is kijátszod magadból. Aztán vissza viszed :D
2021. aug. 29. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Ne akard... vannak apró betűk általában a vásárlási feltételekben amik nagyon megizzasztanak majd. :-D

pl. egy általános ami minden esetre érvényes: "amikor a termék használata túlhaladta azt a mértéket, ami pusztán a kipróbálása okozhatott. Ilyen esetben értékcsökkentett összeget kell visszatéríteni a vásárlónak."

Ezt pedig akár a tároló SMART adataiban is lehet látni, amit nem is tudsz cserélni mert az nem csak elállási jog, de garancia vesztést is okoz. :-D

A másik ami szintén izzasztó ha szoftverrel együtt veszed, hogy a szoftverre azaz a windows használatbavételével már nem tudsz elállni, és mivel az a termék része, így az egész termék elállási jogát bukhatod.

Ha meg Free DOS -al rendeled készíts róla másolatot, mert lehet feltétel hogy szoftveresen vissza kell állítanod. :-D

2021. aug. 29. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gusztustalan dolog kölcsönzőnek használni a webáruházakat. Nem te lennél az egyetlen, szoktam látni félmilliós cuccokat látni leértékelve, mert "kipróbálták". Nem is biztos, hogy visszakapnád a pénzt, legalábbis az egészet, aztán perelhetsz, ha akarsz. Én nem venném vissza ilyen gyanú esetén, az biztos.
2021. aug. 29. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!